Drentse subsidie regeling

Ben jij een Drentse mkb’er en wil je jouw onderneming (meer) digitaal maken? Dat kan met de subsidie Digitaliseringsvoucher Drenthe 2023. Bekijk in onze story hoe je de aanvraag kunt plaatsen en hoe jij in aanmerking komt. 

Voldoet jouw website nog wel?

Weet jij ook aan welke voorwaarden en eisen een goede website moet voldoen? Dappr. helpt uiteraard graag bij het ontwikkelen van de site die op alle vlakken goed presteert. Maar welke vereisten zijn dat precies? We vertellen het in deze story.

UA vs. GA4

Wat is het verschil tussen UA en GA4? Wat zijn de voordelen? Ik heb de belangrijkste verschillen op een rijtje gezet.

Leadinfo partner

Je website is één van je belangrijkste communicatiemiddelen en een graadmeter voor succes(vol online ondernemen). Dappr wil merken helpen om hun online aanwezigheid te verbeteren. Wij gebruiken Leadinfo om dit waar te maken. Dappr is Leadinfo certified partner. 

Marketing trends 2022

Marketing trends voor de tweede helft van 2022. Wij geven advies en vertellen waarop je moet letten.

Ads Performance Max

Deze nieuwe campagne vorm neemt een steeds prominentere plek in binnen Google Ads. Zo gaat Performance Max, Smart Shopping vervangen.

Subsidie voor websites

Subsidieregeling voor websites. Het nieuwe initiatief Mijn Digitale Zaak helpt hen (dus ook jou) hierbij. Krijg tot € 2.500 terug!

SEO tips

Wil jij ook graag weten hoe jij je website bovenaan krijgt? We geven een aantal praktische SEO-tips basistips, want zonder fundament geen goede vindbaarheid.

Content trends van 2022

7 belangrijkste content trends van 2022. Het delen van inhoud, die vervolgens consumenten waardevol vinden waardoor ze in de salesfunnel komen, is een langdurig spel waarbij regels zo nu en dan wijzigen.

Ingrijpende veranderingen bij Analytics

Er staan ingrijpende veranderingen op de planning in Google Analytics. Denk aan de beperking van de third-party cookies en de opkomst van de voorspellende algoritmes.

Google Analytics 4 inrichten

In deze story vertellen wij hoe we jou van dienst kunnen zijn bij het inrichten van Google Analytics 4.

Wat is structured data?

Wat is Structered Data? En welke invloed heeft dit op zoekmachine optimalisatie? Dat leggen wij uit in deze story!

Bereikbaar zijn via IPv6

Alle overheidsinstellingen moeten vanaf 31 december 2021 bereikbaar zijn via IPv6 (Internet Protocol versie 6) voor website en e-mail.

Google en haar spelregels

Microdata is een onderdeel van structured data en wordt door ons geïntegreerd met behulp van code. Wij vertellen je over de veranderende spelregels van Google.

Integratie chatbot?

Misschien overweeg jij het ook wel, je website of webshop te starten met de integratie van een chatbot. Mocht jij je herkennen in deze punten, dan ben je zeker toe aan een chatbot op jouw website of webshop.

Tips voor onderwerpen e-mails

Hoe bepaal je de onderwerpregel van je e-mail? Het onderwerp van je e-mail is essentieel, wij geven je tips!

XS4ALL stopt met hosting

Het is al een tijdje geleden, maar XS4ALL is onderdeel geworden van KPN. Waardoor deze partij de diensten niet kan blijven aanbieden zoals ze...

Nieuwe functies instagram

De nieuwe functies van Instagram | Wij helpen je nog meer uit Instagram te halen.

Google Search Console breidt uit met Insights

Wat kun je zien in Search Console Insights? Hoe kan ik Google Search Console Insights gebruiken? Wij geven je antwoord!

Waarom, wanneer en waarmee?

De kracht van e-mailmarketing wordt vaak onderschat. In deze story vertellen we je graag waarom en wanneer e-mailmarketing voor jou de basis kan zijn voor leads.

De invloed van een sitemap

In deze story vertellen we wat een sitemap is en hoe deze van invloed is op jouw online vindbaarheid.

Hoger scoren in Google?

In dit artikel gaat het om hoger scoren in Google. Om tot content te komen is vooronderzoek van belang. Je wilt toch weten waar je kansen liggen.

Graphic Design Trends 2021

Online trends veranderen per jaar, zo ook een aantal trends die wij zien in 2021. We nemen graag de graphic design trends van 2021 met je door.

Voorkom Spam met reCAPTCHA

Hoe voorkom je spam op je website? Wij vertellen je over spambots, reCAPTCHA en geven je de oplossing.

Facebook Conversion API

De conversion API is een Facebook-tool die gebeurtenissen op je website registreert. Het is vergelijkbaar met hetgeen dat de pixel en Google Analytics nu doen. Hulp nodig?

Brand Added Value

Creëer meerwaarde voor jouw merk, product of organisatie, dat is wat brand added value inhoudt. In deze story vertel ik je er graag meer over.

Tips voor zoekmachine optimalisatie

Graag delen wij wat tips voor zoekmachine optimalisatie met jou, zodat je alvast een begin kunt maken. Als je de basisregels in acht neemt ben je al een heel stuk op de juiste weg.

Welke merkidentiteit heb jij?

Een merkidentiteit ontstaat aan de hand van zorgvuldig onderzoek. Wij helpen jou bij het antwoord op de volgende vraag; 'welke merkidentiteit heb jij?'

Hoe maak ik mijn website vindbaar in Google?

Om de vindbaarheid van je website te verhogen adviseren wij, net als andere organisaties, om SEO en SEA te combineren. Hoe we dit doen? Lees snel verder!

Merkdifferentiatie

Bij een merkstrategie draait het allemaal om hoe jij je merk onderscheidt en positioneert op de markt. Dare to be different, oftewel dare to be dappr.

Google Analytics introduceert GA4

Doordat Google Analytics GA4 introduceert, verwacht ik dat Universal Analytics helemaal komt te vervallen. Ik vertel je over de voor- en nadelen van deze introductie

De invloed van Social Media op online vindbaarheid

Dragen social links bij aan de vindbaarheid van je website in Google? Het antwoord is ja! Wij vertellen je graag wat de invloed is van social media op jouw online vindbaarheid.

Wat is merkdenken?

Tegenwoordig zie je alleen maar merken om je heen. Het bedrijf waar je zit is een merk, je bent zelf een merk (personal brand) en steeds meer...

Steun de Hoogeveense Horeca

Samen met Mulderij & Partners heeft Dappr een actie opgezet om Hoogeveense horecabedrijven te helpen in deze zware tijd. Onder de naam...

Wat kost een website?

Dit is een vraag die al snel gesteld wordt bij een kennismakingsgesprek of als er behoefte is aan verandering. Het is ook een vraag die niet zo...

Waarom jij ook een merk bent

Deze vraag horen we vaak als we kennismaken met bedrijven en met hen spreken over hun wensen en ambities. Want ambities hebben ze zeker, maar die...

White paper: Toegankelijkheid van je site - WCAG 2.1

Voor (semi-)overheidsinstellingen is het vanaf 23 september 2020 verplicht om te voldoen aan de WCAG, de Web Content Accessibility Guidelines.

Wat is het doel van jouw site?

Een website. Jouw plekje op het wereldwijde web. Maar waarom heb je eigenlijk een website? Heb je daar al eens over nagedacht? Bij dappr doen we di...

In drie stappen naar een contente klant

Content. Zoek je dit woord op in de Dikke van Dale, dan krijg je de volgende betekenis: tevreden. Eigenlijk klopt dit ook wel. Je gebruikt content...

Marketing trends 2020

Rond deze tijd van het jaar zie je ze veel: lijstjes. En ja, wij hebben er ook een. Of twee. Lees hier alles over dé online marketing trends voor 2020!

Dé dappr lijst met webdesigntrends voor 2020

Dé dappr lijst met designtrends voor websitedesign voor 2020. Ga mee met de tijd en zie wat wij voorspellen!

E-mail marketing keuzestress

Wanneer je een nieuw product lanceert of je diensten breder gaat promoten, dan wil je dit natuurlijk aan al je (potentiële) klanten laten wete...

Het SSL certificaat: een bodyguard voor je website

We vergeten allemaal wel eens de deur achter ons op slot te doen. Of we laten ergens een raampje openstaan. Komt je bekend voor? Maar wat nu als we...

Het moment was daar

Gisteren zijn Visualmedia en Rpublic officieel omgedoopt naar Dappr. Het moment werd gevierd met champagne en taart. Vanaf nu zullen we de te...

dappr.gemaakt

Everts Grond Weg Waterbouw

New Energy Coalition

KinderGordijnen

Omega

Omega

Woonvacature

woonvacature

Omexom

Omexom

Het Origineel

Blauwe Cross

Blauwe Cross

Zuidema Groep

Keizer Kliniek

Keizer

HZG

HZG

Goed Nieuws

Goed Nieuws makelaars

Mekander

Mekander

Waterontharder

Samen weg werken

Samen weg werken

Laude

Laude

De Wemmenhoeve

De Wemmen Hove

Lambertz & Visser

Visser

De Ooster

De Oostergast

Albarello

Albarello

Driewielfiets aanhanger

Fijnhout Drenthe

Uiterwijk Winkel Verzekeringen

Netwerk Zon

Holst dakbedekking