Voelservice marketing
Marketing
 

Marketing

Je organisatie, product of dienst zo optimaal mogelijk naar je doelgroep ‘brengen’, succesvol zijn, vergt onderscheidend, herkenbaar en consistent communiceren van het merkverhaal. On- en offline. Structureel en incidenteel. Een communicatie- of online strategie is het fundament onder een operationeel plan. Wat weer zorgt voor continuïteit en grip geeft op budget. Het vergt ook durf en lef het anders te willen doen. Een Google-partnership is vanzelfsprekend. 

content marketing

Wil jij ook dat jouw boodschap goed overkomt op de juiste doelgroep? Of het nou gaat om het schrijven van een blog, het maken van een bedrijfsvideo of dappere visuals voor social media? Onze specialisten denken graag met je mee.

social media

Social Media is een belangrijk middel om je merk te promoten, (potentiële) klanten bij je merk te betrekken en loyaliteit te creëren. Je kunt dagelijks een post plaatsen, maar hoe zorg je ervoor dat uit al die inspanningen daadwerkelijk extra leads, klanten en omzet haalt? Wij helpen bij het bepalen van je doelen en doelgroep om vervolgens de juiste post te creëren.

SEO

Online actief zijn is één ding, maar online gevonden worden is een tweede. Jij staat net als jouw concurrenten natuurlijk het liefst bovenaan in Google. Daar weten wij wel raad mee. Met zoekmachine optimalisatie - ook wel Search Engine Optimization (SEO), houden wij ons bezig met de positionering van jouw website, waarbij we rekening houden met de concurrentie. We starten met de kern van de organisatie en doen een doelgroeponderzoek om vervolgens de juiste zoekwoorden te bepalen.

SEA

Bovenaan staan met gesponsorde resultaten, deze advertenties vallen onder Search Engine Advertising (SEO). Ook bij SEA maken de juiste zoekwoorden het verschil. Wij bekijken welke termen en doelen het beste werken voor jouw organisatie. Want met de combinatie van SEO en SEA krijgt jouw organisatie traffic die jouw organisatie verdient. 

e-mailmarketing

Er is geen enkel kanaal waar je iets persoonlijk kunt maken, iets kunt automatiseren, testen en optimaliseren zoals bij emails. Het is het ideale kanaal om in te spelen op de behoeftes van je doelgroep. Waarbij we de focus leggen op relevantie, personalisatie, segmentatie en automatisering.

promotie

Offline zijn er nog genoeg manieren om effectief promotie te maken. Offline kun je vaak nog origineler uit de hoek komen en is het effect veelal groter bij crossmediale inzet. Op basis van jouw doelgroep bepalen wij samen met jou wat de beste optie is. 

copywriting

Ook op zoek naar een bedrijf die wervende teksten schrijft? Wij weten met zo min mogelijk tekst mensen te voorzien van alle informatie die zij nodig hebben met betrekking tot een bepaald product of dienst. Deze teksten worden dusdanig geschreven dat de algoritmes van zoekmachines ze ook prettig vinden om te lezen. 

analyses

Marketing uitvoeren zonder data is als geblindoekt ergens heen gaan. Zonder data, geen inzichten in de toekomst. Met onderzoek en analyses heb je inzicht in trends en het gedrag van je klanten. Deze data kunnen we vervolgens weer gebruiken om de juiste communicatiemiddelen in te zetten om de doelgroep te bereiken.

customer journey
line
line

dappr.gemaakt

Everts Grond Weg Waterbouw

New Energy Coalition

KinderGordijnen

Omega

Omega

Woonvacature

woonvacature

Omexom

Omexom

Het Origineel

Blauwe Cross

Blauwe Cross

Zuidema Groep

Keizer Kliniek

Keizer

HZG

HZG

Goed Nieuws

Goed Nieuws makelaars

Mekander

Mekander

Waterontharder

Samen weg werken

Samen weg werken

Laude

Laude

De Wemmenhoeve

De Wemmen Hove

Lambertz & Visser

Visser

De Ooster

De Oostergast

Albarello

Albarello

Driewielfiets aanhanger

Fijnhout Drenthe

Uiterwijk Winkel Verzekeringen

Netwerk Zon

Holst dakbedekking

dappr.nieuws

Even een momentje voor jezelf? Lees dan onze stories voor inspiratie, om op de hoogte te blijven van innovaties en dappre verhalen.