Online
Online
 

Online

Een website, -shop of app is een middel waarmee een organisatie of merk zichzelf kan profileren en presenteren. Doelgroepen kan bereiken en verleiden. Het is de plaats waar de meeste conversies plaatsvinden, waar data wordt verzameld en waar klanten en prospects zoeken naar informatie. Informeren, lead-generatie, branding, sales of een combinatie. Informatieve wesite? Complexe website of shop- met maatwerkapplicaties en API-koppelingen? app? Dappr heeft de kennis, kunde, ervaring en referenties om altijd een passende oplossing te bieden.

webshop

Online bestellen is populair. Durf ook mee te groeien met deze online ontwikkelingen. Of je nu toe bent aan een nieuwe webshop of toe bent aan vernieuwing, wij denken met je mee. Onze webshops spelen niet alleen in op de wensen van de klant, maar zijn ook vindbaar, snel, aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk.

website

Wil je geen standaard website, maar een uniek design? Wij maken niet alleen een website, maar nemen jou en je bezoekers mee in het hele traject. Deze bezoekers moeten namelijk een geweldige en blijvende ervaring hebben op jouw website, waarin ze in hun behoeften worden voorzien. We bekijken alles vanuit de customer journey, zodat we de behoeften van jouw bezoekers kunnen achterhalen.

Bekijk voorbeelden

technisch maatwerk

Wil jij in jouw website of webshop bepaalde integraties zodat jouw werk nog eenvoudiger wordt? Dat is geen enkel probleem. Wij nemen je graag werkt uit handen.

koppeling(en)

Nooit meer lijstjes overtypen! Een koppeling is de gouden schakel tussen je website, je boekhoudpakket of voorraadbeheer. Productinformatie houd je nog maar op 1 plek bij. Online bestellingen worden automatisch verwerkt in je administratie. Dat scheelt echt een hoop werk. Zo blijft er meer tijd over om te ondernemen.

applicaties

Met applicaties kunnen alledaagse processen vereenvoudigt worden. Heb je een goed idee, maar weet je niet welke techniek daarbij past? Ontwikkel dan je eigen applicatie om kosten te besparen, service te verbeteren of processen te perfectioneren. Heb jij geen idee? Dan hebben wij er nog wel een paar.

content & design

Wij realiseren een website die tot in detail aansluit op jouw wensen, eisen en strategie. Het design, de content en de functionaliteiten sluiten aan op de vraag van jouw doelgroep. Wij maken jouw website of webshop volledig op maat en is altijd versleuteld met een SSL-certificaat. De content en het design worden gecreëerd vanuit de merkbril en vormen samen met de andere kanalen een geheel.

solutions
line
line

dappr.gemaakt

Everts Grond Weg Waterbouw

New Energy Coalition

KinderGordijnen

Omega

Omega

Woonvacature

woonvacature

Omexom

Omexom

Het Origineel

Blauwe Cross

Blauwe Cross

Zuidema Groep

Keizer Kliniek

Keizer

HZG

HZG

Goed Nieuws

Goed Nieuws makelaars

Mekander

Mekander

Waterontharder

Samen weg werken

Samen weg werken

Laude

Laude

De Wemmenhoeve

De Wemmen Hove

Lambertz & Visser

Visser

De Ooster

De Oostergast

Albarello

Albarello

Driewielfiets aanhanger

Fijnhout Drenthe

Uiterwijk Winkel Verzekeringen

Netwerk Zon

Holst dakbedekking

dappr.nieuws

Even een momentje voor jezelf? Lees dan onze stories voor inspiratie, om op de hoogte te blijven van innovaties en dappre verhalen.