Alles is verbonden

Alles is
verbonden

Met één klik heb je de wereld binnen handbereik. Verbind ook jouw bedrijf door de nieuwste techniek en innovaties. Online kan alles!

Met één klik heb je de wereld binnen handbereik. Verbind ook jouw bedrijf door de nieuwste techniek en innovaties. Online kan alles!

website.

Een website laten maken voor een habbekrats? Daarvoor moet je niet bij ons zijn. De bezoekers van je website moeten een geweldige ervaring hebben, vinden wat ze zoeken en eenvoudig hun doel kunnen bereiken. Want dat hebben ze, een doel. Weet jij al wat het is? Het begint allemaal met een strategie en een ontwerp.

dappr b.v
dappr b.v
dappr b.v
dappr b.v

webshop.

Direct online bestellen is enorm populair. Durf ook te groeien met e-commerce. Of je nu een nieuwe webshop wilt of toe bent aan vernieuwing, schuif eens bij ons aan. We hebben altijd een goede oplossing voor jouw bedrijf. Onze webshops spelen in op de wensen van je klant en zijn natuurlijk vindbaar, snel en aantrekkelijk.

koppeling.

Nooit meer lijstjes overtypen! Een koppeling is de gouden schakel tussen je website en je boekhoudpakket. Productinformatie hou je nog maar op 1 plek bij. Online bestellingen worden automatisch verwerkt in je administratie. Dat scheelt echt een hoop werk. Zo blijft er meer tijd over om te ondernemen (of voor de vrijdagmiddagborrel).

dappr b.v
dappr b.v
dappr b.v
dappr b.v

technisch maatwerk.

Heb je een goed idee, maar weet je niet welke techniek daarbij past? Ontwikkel dan je eigen applicatie om kosten te besparen, service te verbeteren of processen te perfectioneren. Heb je geen idee? Dan hebben wij er nog wel een paar.

toon lef. maak een keus

Je hebt vast een heleboel vragen. Twijfel niet langer en pak die telefoon, typ die e-mail of kom langs als je durft.

Bel ons

dappr. Merk
050 31 83 266

dappr. Marketing & Online
0528 260 631

Mail ons

Algemeen
info@dappr.nl

Support
support@dappr.nl

Bezoek ons

Helperpark 278-2
9723 ZA, Groningen

Van Limburg Stirumstraat 50
7901 AS Hoogeveen