Leadinfo partner
 

Je website is één van je belangrijkste communicatiemiddelen en een graadmeter voor succes(vol online ondernemen). Dappr wil merken helpen om hun online aanwezigheid te verbeteren. Wij gebruiken Leadinfo om dit waar te maken. Sinds een paar maanden zijn wij officieel partner van Leadinfo en kunnen ook jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. 

Actief op de B2B markt?

Wij bieden Leadinfo aan merken/organisaties die actief zijn op de B2B-markt. Leadinfro helpt marketing en sales beter met elkaar te verbinden. Leadinfo is software die het IP-adres van een bezoeker koppelt aan het Leadinfo database. Dit genereert vervolgens een overzicht waarbij elke B2B bezoeker in een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk dashboard verschijnt. Hierin vind je onder meer de gedetailleerde browser geschiedenis van de bezoeker. Deze informatie kan vervolgens worden gebruikt om de marketingactiviteiten hierop aan te passen en vervolgens een boost te geven. 

Leadinfo vs. marketing

Van merk traject tot strategie, van het bouwen van website tot lead generatie. Onze dappr toppers doen het allemaal. Samen met onze klanten zorgen we ervoor dat doelen stap voor stap worden bereikt. Dit is ook één van de redenen dat wij Leadinfo partner zijn geworden. Want met Leadinfo kunnen wij kwalitatieve lead genereren voor onze klanten. 

Ook interesse?

Mail onze marketingafdeling

 

Deel dit bericht:
Jorien

dappr.gemaakt

Everts Grond Weg Waterbouw

New Energy Coalition

KinderGordijnen

Omega

Omega

Woonvacature

woonvacature

Omexom

Omexom

Het Origineel

Blauwe Cross

Blauwe Cross

Zuidema Groep

Keizer Kliniek

Keizer

HZG

HZG

Goed Nieuws

Goed Nieuws makelaars

Mekander

Mekander

Waterontharder

Samen weg werken

Samen weg werken

Laude

Laude

De Wemmenhoeve

De Wemmen Hove

Lambertz & Visser

Visser

De Ooster

De Oostergast

Albarello

Albarello

Driewielfiets aanhanger

Fijnhout Drenthe

Uiterwijk Winkel Verzekeringen

Netwerk Zon

Holst dakbedekking

dappr.nieuws

Moed, lef en inspiratie vind je vaak in kleine, alledaagse dingen. We delen ze graag met je. Dit gebeurt er in de wereld van merk, marketing en online.