campagnes
Campagnes
 

Campagnes

Met een campagne vergroot je naamsbekendheid en promoot je op een thematische wijze, een product, dienst of informeer je voor een bepaalde periode een doelgroep met de overtuiging actie te ondernemen of bewustwording te versterken.

Sessie

In de strategie- en concept sessie halen we de essentie van de vraag naar boven en gaan hierbij terug naar de kern. Dit is het startpunt om te kunnen komen tot een creatief idee. Een idee dat krachtig genoeg is om vanuit daar een strategisch marketing en communicatieplan te schrijven. Zo kunnen de middelen worden bepaald voor de desbetreffende campagne.

Crossmedia

Om de doelgroep te bereiken kunnen offline en online kanalen worden ingezet. Dit wordt ook wel crossmedia genoemd.  Woord, beeld en media dienen elkaar optimaal te versterken, om tot een maximaal resultaat te komen, hetzij conversie, bekendheid of bewustwording. Het is niet alleen een creatieve uitdaging, maar ook een strategische. 

 

Maak kennis met dappr

Dappr kijkt naar de kracht van jouw organisatie of merk en gelooft jouw uniek te vinden. Vanuit verschillende disciplines - merkontwikkeling, concepting, marketing en development - helpen wij merken verder te ontwikkelen en groeien.

dappr.gemaakt

Everts Grond Weg Waterbouw

New Energy Coalition

KinderGordijnen

Omega

Omega

Woonvacature

woonvacature

Omexom

Omexom

Het Origineel

Blauwe Cross

Blauwe Cross

Zuidema Groep

Keizer Kliniek

Keizer

HZG

HZG

Goed Nieuws

Goed Nieuws makelaars

Mekander

Mekander

Waterontharder

Samen weg werken

Samen weg werken

Laude

Laude

De Wemmenhoeve

De Wemmen Hove

Lambertz & Visser

Visser

De Ooster

De Oostergast

Albarello

Albarello

Driewielfiets aanhanger

Fijnhout Drenthe

Uiterwijk Winkel Verzekeringen

Netwerk Zon

Holst dakbedekking

dappr.nieuws

Even een momentje voor jezelf? Lees dan onze stories voor inspiratie, om op de hoogte te blijven van innovaties en dappre verhalen.