campagnes
Campagnes
 

Campagnes

Met een campagne vergroot je naamsbekendheid en promoot je op een thematische wijze, een product, dienst of informeer je voor een bepaalde periode een doelgroep met de overtuiging actie te ondernemen of bewustwording te versterken.

Sessie

In de strategie- en concept sessie halen we de essentie van de vraag naar boven en gaan hierbij terug naar de kern. Dit is het startpunt om te kunnen komen tot een creatief idee. Een idee dat krachtig genoeg is om vanuit daar een strategisch marketing en communicatieplan te schrijven. Zo kunnen de middelen worden bepaald voor de desbetreffende campagne.

Crossmedia

Om de doelgroep te bereiken kunnen offline en online kanalen worden ingezet. Dit wordt ook wel crossmedia genoemd.  Woord, beeld en media dienen elkaar optimaal te versterken, om tot een maximaal resultaat te komen, hetzij conversie, bekendheid of bewustwording. Het is niet alleen een creatieve uitdaging, maar ook een strategische. 

 

Maak kennis met dappr

Dappr kijkt naar de kracht van jouw organisatie of merk en gelooft jouw uniek te vinden. Vanuit verschillende disciplines - merkontwikkeling, concepting, marketing en development - helpen wij merken verder te ontwikkelen en groeien.

dappr.gemaakt

Blauwe Cross

Blauwe Cross

Woonvacature

woonvacature

Omega

Omega

KinderGordijnen

Keizer

Keizer

Omexom

Omexom

Albarello

Albarello

Samen weg

Samen weg werken

HZG

HZG

Goed Nieuws

Goed Nieuws makelaars

Laude

Laude

De Wemmen

De Wemmen Hove

Visser

Visser

De Ooster

De Oostergast

Waterontharder

Mekander

Mekander

Driewielfiets aanhanger

Zuidema Groep

Fijnhout Drenthe

dappr.nieuws

Even een momentje voor jezelf? Lees dan onze stories voor inspiratie, om op de hoogte te blijven van innovaties en dappre verhalen.