Met een campagne promoot je op een thematische wijze, een product, dienst of informeer je voor een bepaalde periode een doelgroep met de overtuiging actie te ondernemen of bewustwording te versterken, zoals bij de campagnes die de overheid voert. 

In de strategie- en concept sessie halen we de essentie van de vraag naar boven en gaan hierbij terug naar de kern. Dit is het startpunt om te kunnen komen tot een creatief idee. Een idee dat krachtig genoeg is om vanuit daar een strategisch marketing en communicatieplan te schrijven. Zo kunnen de middelen worden bepaald voor de desbetreffende campagne.
 

Crossmedia

Om de doelgroep te bereiken kunnen offline en online kanalen worden ingezet. Dit wordt ook wel crossmedia genoemd.  Woord, beeld en media dienen elkaar optimaal te versterken, om tot een maximaal resultaat te komen, hetzij conversie, bekendheid of bewustwording. Het is niet alleen een creatieve uitdaging, maar ook een strategische. 

Maak kennis met dappr.

Dappr kijkt naar de kracht van jouw organisatie of merk en gelooft jouw uniek te vinden. Vanuit verschillende disciplines - vormgeving, marketing en development - helpen wij merken verder te ontwikkelen en groeien.

toon lef. maak een keus

Je hebt vast een heleboel vragen. Twijfel niet langer en pak die telefoon, typ die e-mail of kom langs als je durft.

Bel ons

dappr. Merk
050 31 83 266

dappr. Marketing & Online
0528 260 631

Mail ons

Algemeen
info@dappr.nl

Support
support@dappr.nl

Bezoek ons

Helperpark 278-2
9723 ZA, Groningen

Van Limburg Stirumstraat 50
7901 AS Hoogeveen