Merkbrouwers
Branding
 

Branding

Samen bouwen aan een sterk merk

Wij, een merk? Een vaak gehoorde vraag zodra wij stellen dat iemands organisatie, bedrijf, product of dienst ook een merk is. Altijd te beantwoorden met een volmondig Ja. Of het ook een sterk merk is, is echter wel de vraag. Vaak blijkt dat niet zo te zijn en biedt dan kansen. Want sterke merken zijn in meerdere opzichten succesvoller.  

Kracht van consistentie

Bij het bouwen van een merk (‘branding’) of aanpassen ervan (’rebranding’) gaat het om een samenhangend geheel van merkidentiteit, positionering, logo/huisstijl, strategie en concept. Omdat daar de basis mee gelegd wordt voor alles wat er aan communicatiemiddelen voor het merk te ontwikkelen kan zijn en aan communicatie te doen. Offline en online. Alleen op die manier dragen alle middelen vanuit hun eigen kracht voor de langere termijn optimaal bij aan het op- en uitbouwen van een gewenst, passend, eigen, herkenbaar, consistent en onderscheidend zelfbeeld in de markt. Met alle voordelen van dien.

RE-branding

Past het merkuiterlijk van jouw organisatie niet meer bij de huidige tijd of jouw verhaal doordat je organisatie bijvoorbeeld gegroeid is of door een nieuwe positionering en merkbelofte? Je realiseert je dat een rebranding een impact heeft op de organisatie. Wij zorgen er voor dat ambitie, tijd en budget, je merk van voorbereiding tot de daadwerkelijke uitvoering wordt geregeld.

dappr.gemaakt

Everts Grond Weg Waterbouw

New Energy Coalition

KinderGordijnen

Omega

Omega

Woonvacature

woonvacature

Omexom

Omexom

Het Origineel

Blauwe Cross

Blauwe Cross

Zuidema Groep

Keizer Kliniek

Keizer

HZG

HZG

Goed Nieuws

Goed Nieuws makelaars

Mekander

Mekander

Waterontharder

Samen weg werken

Samen weg werken

Laude

Laude

De Wemmenhoeve

De Wemmen Hove

Lambertz & Visser

Visser

De Ooster

De Oostergast

Albarello

Albarello

Driewielfiets aanhanger

Fijnhout Drenthe

Uiterwijk Winkel Verzekeringen

Netwerk Zon

Holst dakbedekking

dappr.nieuws

Even een momentje voor jezelf? Lees dan onze stories voor inspiratie, om op de hoogte te blijven van innovaties en dappre verhalen.