dappr b.v
Visser

case: Lambertz & Visser

e-mailmarketing
webshop, koppeling CRM

Kerst in de zomer

Midden in de zomer bezig met verkopen van kerstchocolade? Ja, voor een groothandel als Lambertz & Visser is dit de normaalste zaak van de wereld. De seizoenen beginnen vroeg zodat de delicatessezaken, bakkers, ijssalons en andere detaillisten op tijd hun chocolade, zoetwaren en delicatessen in huis hebben. Dappr zorgt daarbij voor de noodzakelijke techniek en marketing.

Visser

Eenvoudig bestellen

Door vooral goed naar de Lambertz & Visser te luisteren en met hen te brainstormen zijn wij tot een prachtig platform gekomen. De huidige B2B klanten moeten eenvoudig hun producten kunnen bestellen. Iedere klant heeft nu zijn eigen inlog waarmee hij de prijzen en eigenschappen van het heerlijke, uitgebreide assortiment kan bekijken.

 

Efficiënter werken met een CRM koppeling

Het assortiment van Lambertz & Visser is breed en heeft unieke en soms zelfs exclusieve producten! Het was voorheen een hele klus om al deze producten en bestellingen te beheren. Dankzij een koppeling met het CRM wordt nieuwe productinformatie automatisch in de webshop verwerkt. Ook een bestelling via de webshop komt via de koppeling direct in het CRM terecht. Zo verlopen de verkoopprocessen efficiënter en is de klant sneller geholpen.

 

Tijdige e-mailmarketing

Voor klanten van Lambertz & Visser is het belangrijk om op tijd te bestellen, zodat hun producten in de schappen liggen als belangrijke seizoenen van start gaan. Dappr verzorgt de e-mailmarketing, waarmee we klanten tijdig wijzen op de besteltermijn. Daarbij lichten we vaak een leuke actie, bijzonder product of nieuw assortiment uit.

Een smaakvol design

Smaakvolle producten verdienen ook een smaakvolle presentatie. Een geheel nieuw design zorgt niet alleen voor een overzichtelijk assortiment, maar geeft unieke producten zoals Jim Beam Fudge, Chapter Chocolate en Baileys truffels de juiste aandacht. Kijk zelf maar eens op lambertzenvisser.nl, maar wees gewaarschuwd: je gaat ervan watertanden!

Visser
dappr.contact
Bel ons
dappr. Merk
050 31 83 266

dappr. Marketing & Online
0528 260 631
Mail ons
Algemeen
info@dappr.nl

Support
info@dappr.nl
Bezoek ons
Helperpark 278-5
9723 ZA, Groningen

Van Limburg Stirumstraat 50
7901 AS, Hoogeveen
dappr.contact

dappr.nieuws

Moed, lef en inspiratie vind je vaak in kleine, alledaagse dingen. We delen ze graag met je. Dit gebeurt er in de wereld van merk, marketing en online.