Online
Op maat gemaakt
 

Een website of webshop op maat

Een maatwerk website

Niet elk bedrijf of organisatie is hetzelfde. Daarom zorgen we bij dappr voor een website op maat, die aansluit op jouw merkidentiteit en past bij jouw boodschap. Wij beschikken over meerdere opties voor het bouwen van een website, zodat deze altijd aansluit op jouw wensen en uitstraling. 

Wij denken hierin met je mee, brengen alles in kaart en adviseren bij het maken van de juiste keuze(s), met in ons achterhoofd de strategie van jouw organisatie. Heeft jouw organisatie nog geen strategie bepaalt? Dan nemen we je terug naar de kern van de organisatie, om ook jou vanuit de ‘merkbril’ te laten kijken en denken.  
 

Maatwerk met vele mogelijkheden

In ons systeem kan vrijwel alles gebouwd of gekoppeld worden. Waarbij de website/webshop niet alleen logisch is voor jouw (potentiële) klant, maar ons systeem is ook gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor jou als gebruiker. Zo krijg je ook een werkomgeving met applicaties op maat. 
 

dappr.gemaakt

Blauwe Cross

Blauwe Cross

Woonvacature

woonvacature

Omega

Omega

KinderGordijnen

Keizer

Keizer

Omexom

Omexom

Albarello

Albarello

Samen weg

Samen weg werken

HZG

HZG

Goed Nieuws

Goed Nieuws makelaars

Laude

Laude

De Wemmen

De Wemmen Hove

Visser

Visser

De Ooster

De Oostergast

Waterontharder

Mekander

Mekander

Driewielfiets aanhanger

Zuidema Groep

Fijnhout Drenthe

dappr.nieuws

Even een momentje voor jezelf? Lees dan onze stories voor inspiratie, om op de hoogte te blijven van innovaties en dappre verhalen.