Wij zijn dappr.

Jezelf zijn, keuzes maken en lef hebben, dat is waar wij als dappr voor staan. Met onze specialisten in merk, marketing en online vormen wij één team waarmee we alle communicatie op een effectieve manier combineren. Vanuit een strategische visie stemmen we boodschap, kanalen en budgetten perfect op elkaar af.

dit doen wij

Hoe leg je in 1 zin uit wat dappr doet? Nou, wij schrijven teksten (deze bijvoorbeeld) voor websites, brochures en social media, wij bouwen websites en applicaties (allemaal op maat!), wij maken strategieën voor merken, wij doen online marketing, offline marketing, content marketing, social media marketing, wij adverteren voor je op Google, Bing en in de krant, wij bedenken concepten, campagnes en huisstijlen, verzorgen drukwerk, merchandise, versturen nieuws- en persberichten, kortom: wij verzorgen alles voor merk, marketing en online.

hier geloven wij in

Ineens is die envelop met een bobbel in de brievenbus weer verrassend. Waar we steeds meer online zijn gegaan, zien we dat offline toch weer belangrijker wordt. Ondernemen gaat uiteindelijk over mensen en beleving. Je wilt zien, ruiken en proeven. Door online en offline op de juiste manier te combineren, vanuit één uniek merk, bereik je het beste resultaat. En nu hoef je niet meer met verschillende partijen om tafel. Vanuit 1 strategische visie, met 1 boodschap en 1 toegewijd team zorgen we voor alles.

zo werken wij

Een sterk merk is de basis van alles. Wij vinden dat iedere organisatie uniek is en dat daarin ook je kracht zit. Wij zoeken en vinden die unieke kracht en gaan daarmee aan de slag. Met jouw merk leggen we de basis, met marketing bereiken we je doelgroep en met online oplossingen maken we het voor jou en je doelgroep makkelijk.

het mooiste aan ons werk

Waar jij wakker van ligt, daar mag je ons wakker voor maken. Loop je vast in je groei, daag ons dan uit. We kijken met een frisse blik en komen met verrassende ideeën Dat zie je terug in onze creativiteit en niet alledaagse oplossingen. Ons team wil je graag leren kennen. Dat doen we tijdens een interactieve sessie, door bij jou op locatie de marketing te verzorgen of door achter de schermen aan je website te werken.

die ‘e’ hebben wij niet nodig

Er moet toch nog een ‘e’ in dappr? Welnee, die ‘e’ hebben we niet nodig, dus die laten we gewoon weg. Dat is ook dappr: buiten de hokjes durven denken en weglaten wat je niet nodig hebt. Wees gerust, we slaan daar niet in door. Dankzij een flinke dosis Noord Nederlandse Nuchterheid staan we met beide benen op de grond. 

wie ben jij?

Kom kennismaken! Heeft jouw organisatie ambitie en wil je investeren in je merk, marketing en online? Wil je geïnspireerd worden met nieuwe ideeën? Neem dan contact met ons op en laat je verrassen!

dappr.gemaakt

Everts Grond Weg Waterbouw

New Energy Coalition

KinderGordijnen

Omega

Omega

Woonvacature

woonvacature

Omexom

Omexom

Het Origineel

Blauwe Cross

Blauwe Cross

Zuidema Groep

Keizer Kliniek

Keizer

HZG

HZG

Goed Nieuws

Goed Nieuws makelaars

Mekander

Mekander

Waterontharder

Samen weg werken

Samen weg werken

Laude

Laude

De Wemmenhoeve

De Wemmen Hove

Lambertz & Visser

Visser

De Ooster

De Oostergast

Albarello

Albarello

Driewielfiets aanhanger

Fijnhout Drenthe

Uiterwijk Winkel Verzekeringen

Netwerk Zon

Holst dakbedekking

dappr.nieuws

Even een momentje voor jezelf? Lees dan onze stories voor inspiratie, om op de hoogte te blijven van innovaties en dappre verhalen.