dappr b.v

case: Fijnhout Drenthe

social media, google ads
re-design

Fijnhout Drenthe is één van onze oudste klanten. De website draait al ruim 10 jaar op onze servers. Door de toenemende concurrentie was het tijd voor een nieuwe en frisse uitstraling.

Beheer

Voor Fijnhout hadden wij vooral de prijzen op de prijslijst in beheer en deelden op regelmatige basis een social post. Uiteraard zagen wij hier veel meer kansen en zijn daarom in gesprek gegaan met Ton en Bert. Vanuit dat gesprek volgde er een plan voor marketing en een design die op de marketingdoelstellingen aansloot. 

Social Media en Google Ads

Door de jaren heen is er ook meer concurrentie op de markt gekomen. Daarom zijn social media en Google Ads niet meer weg te denken uit de manier van online communiceren. Vanuit dappr. zijn er diverse campagnes gestart om Fijnhout Drenthe (Houthandel van der Horst) beter vindbaar te maken. Door SEO, SEA en Social Media te combineren, kan men niet meer om deze houthandel heen.

dappr.contact
Bel ons
dappr. Merk
050 31 83 266

dappr. Marketing & Online
0528 260 631
Mail ons
Algemeen
info@dappr.nl

Support
info@dappr.nl
Bezoek ons
Helperpark 278-5
9723 ZA, Groningen

Van Limburg Stirumstraat 50
7901 AS, Hoogeveen
dappr.contact

dappr.nieuws

Moed, lef en inspiratie vind je vaak in kleine, alledaagse dingen. We delen ze graag met je. Dit gebeurt er in de wereld van merk, marketing en online.