Online
Applicaties
 

Continuïteit in software ontwikkeling en applicatiebeheer wordt steeds belangrijker door de toenemende behoefte aan onderscheiding en de vraag naar maatwerk software. Dappr ontwikkeld applicaties om de software en databases te onderhouden en aanpassen naar elke gewenste omstandigheden. Hierbij richten wij ons op (nieuwe) functionaliteiten en technische aanpassingen. Denk hierbij aan applicaties voor webshops, website of een intranet omgeving.

 

Applicaties die bij jouw wensen passen

 Bij het maken van applicaties houden we rekening met jouw wensen, maar ook hetgeen dat bij jouw strategie past. Wensen kunnen custom worden gemaakt, maar we kunnen ook terugvallen op de reeds gemaakte modules. Voorafgaand aan het traject bespreek je met één vast contactpersoon je wensen. Deze wensen worden ook middels een briefing naar jouw gecommuniceerd met de benodigde uren indicatie. Bij akkoord doen wij een kick off, maken het design en richten de front- en backend in. 

dappr.gemaakt

Blauwe Cross

Blauwe Cross

Woonvacature

woonvacature

Omega

Omega

KinderGordijnen

Keizer

Keizer

Omexom

Omexom

Albarello

Albarello

Samen weg

Samen weg werken

HZG

HZG

Goed Nieuws

Goed Nieuws makelaars

Laude

Laude

De Wemmen

De Wemmen Hove

Visser

Visser

De Ooster

De Oostergast

Waterontharder

Mekander

Mekander

Driewielfiets aanhanger

Zuidema Groep

Fijnhout Drenthe

dappr.nieuws

Even een momentje voor jezelf? Lees dan onze stories voor inspiratie, om op de hoogte te blijven van innovaties en dappre verhalen.