Online
Applicaties
 

Continuïteit in softwareontwikkeling en applicatiebeheer wordt steeds belangrijker door de toenemende behoefte aan onderscheiding en de vraag naar maatwerk software. Dappr ontwikkelt applicaties om software en databases te onderhouden en aan te passen naar alle gewenste omstandigheden. Hierbij richten wij ons op (nieuwe) functionaliteiten en technische aanpassingen. Denk hierbij aan applicaties voor webshops, websites of een intranet omgeving.

 

Applicaties die bij jouw wensen passen

Bij het maken van applicaties houden we rekening met jouw wensen, maar zorgen we er ook voor dat alles bij jouw strategie past. Wensen kunnen via maatwerk worden gerealiseerd, maar we kunnen ook terugvallen op reeds gemaakte modules. Voorafgaand aan het traject bespreek je met één vast contactpersoon je wensen. De resultaten hiervan worden middels een briefing naar jou gecommuniceerd met een indicatie voor de benodigde uren. Bij akkoord doen wij een kick-off, maken het design en richten de front- en backend in. 

dappr.gemaakt

Mondzorgcentrum Hoogeveen

Jobo Borstelfabriek

Jobo Borstelfabriek

Everts Grond Weg Waterbouw

New Energy Coalition

KinderGordijnen

Omega

Omega

Woonvacature

woonvacature

Omexom

Omexom

Het Origineel

Blauwe Cross

Blauwe Cross

Zuidema Groep

Keizer Kliniek

Keizer

HZG

HZG

Goed Nieuws

Goed Nieuws makelaars

Mekander

Mekander

Waterontharder

Samen weg werken

Samen weg werken

Laude

Laude

De Wemmenhoeve

De Wemmen Hove

Lambertz & Visser

Visser

De Ooster

De Oostergast

Albarello

Albarello

Driewielfiets aanhanger

Fijnhout Drenthe

Uiterwijk Winkel Verzekeringen

Netwerk Zon

Holst dakbedekking

dappr.nieuws

Even een momentje voor jezelf? Lees dan onze stories voor inspiratie, om op de hoogte te blijven van innovaties en dappre verhalen.