dappr b.v

case: Het Origineel

merkuiterlijk & campagnes
social media, blogging, magzine en flyers
website

Het origineel is een opdrachtgever die nog afstamt uit het Rpublic tijdperk. Een klant die bij ons is gebleven tijdens de overname. Allemaal vanwege het nauwe contact dat we met de klant hebben gehouden en tot op heden nog hebben.

Het Origineel

Het Origineel is een kwaliteitskeurmerk van Euretco B.V./EK Living voor de woondesign wereld in Nederland. Bij de aangesloten woondesign winkels van Euretco tref je enkel originele ontwerpen van gerenommeerde ontwerpers en jong talent van Nederlandse bodem. Met Het Origineel kies je voor authentiek, eerlijk, hoogwaardig en duurzaam design in huis.

Website

Voor Het Origineel hebben wij een website ontwikkeld die als inspiratie dient voor o.a. de woondesign wereld. Een website die door middel van blogs inspireert. De thema's zijn nieuws & trends, kijk & geniet, citytrips & more, uitgelichte woonwinkels en The making of..

In de making of.. lees je meer over de ontwerpers en het waardevolle idee achter hun designs. Hollandse meesters zoals Peter van de Water, René Holten, de familie Castelijn en Joel & Kate Booy komen aan bod in deze blog categoriën.

Content box

De Content Box is een interactieve omgeving waar je als lid gebruik van kunt maken. Deze verkoop tool biedt een schat aan interessante achtergrondinformatie, die van veel waarde is voor het verkoopproces. De Content Box geeft het verhaal achter de ontwerpen. Leuk om te kennen, leuk om te weten, leuk en heel goed om te kunnen (ver)kopen. Zo worden verkopers echte kenners die veel kunnen vertellen over de producten (extra diepgang). De inhoud van de Content Box is sterk bepaald door Storytelling. Daarnaast laten we zien hoe alles met alles te maken heeft: mooie en logische combinaties in een natuurlijke omgeving geplaatst, tonen aan dat het bij de presentatie van (design)meubels om meer dan de kunstmatig gehanteerde setting gaat. Storytelling verheldert de verbanden, het verhaal achter de opstellingen en laat zien dat design eeuwigheidswaarde heeft. Het gaat om de samenhang en de beleving in de hele omgeving.

Online marketing

Elke week versturen we socials over de laatste ontwikkelingen binnen de designwereld. Daarin lichten we de ‘eyecatchers’, ‘design trends’, ‘aangesloten woonwinkels’,‘cool stuff’ en ‘design plekken’ uit. Ook geven we een inkijkje bij de mensen thuis die in het bezit zijn van één of meerdere designmeubels.

Het magazine en flyers

In de decembermaand geeft Het Origineel een eigen tijdschrift uit. Behalve onweerstaanbaar design, interessante interviews en lekkere recepten staat er ook altijd een mooie citytrip of reis in. het magazine “Het Origineel” verspreid onder de klanten van de aangesloten woondesignwinkels en ze liggen in de winkels om gratis mee te nemen. Naast het december exemplaar wordt er ook twee keer per jaar een flyer ontwikkeld. Elke woonwinkel krijgt zijn eigen flyer, waarin ze iets over hun zelf en hun designmeubels kunnen vertellen. Deze flyers worden, afhankelijk van de regio, verspreid in woonmagazines.

dappr.contact
Bel ons
dappr. Merk
050 31 83 266

dappr. Marketing & Online
0528 260 631
Mail ons
Algemeen
info@dappr.nl

Support
info@dappr.nl
Bezoek ons
Helperpark 278-5
9723 ZA, Groningen

Van Limburg Stirumstraat 50
7901 AS, Hoogeveen
dappr.contact

dappr.nieuws

Moed, lef en inspiratie vind je vaak in kleine, alledaagse dingen. We delen ze graag met je. Dit gebeurt er in de wereld van merk, marketing en online.