Online
Content & Design
 

Content is King

Content is niet meer weg te denken aan de huidige manier van marketing voeren. In een aantal seconden bepaalt jouw potentiële klant / doelgroep of jouw content hun aandacht waard is. Daarbij is het van belang dat je de lezer iets verteld, maar dat het ook interessant voor de lezer moet zijn om het te blijven lezen. Maar hoe maak je content interessant? Wij maken samen met jou de content persoonlijk, waarbij het altijd draait om een unieke en blijvende ervaring, hetzij een lach, een traan, kippenvel of een associatie. 
 

Soorten content

Google is een soort grote rekenmachine (dit geldt trouwens ook voor andere zoekmachines). Hij telt een aantal dingen bij elkaar op. Hiermee bedoelen we de onderdelen in jouw website of webshop. Hetzij teksten en afbeeldingen, maar ook hoe jouw website is gestructureerd. 

Voorheen scoorde je alleen in google met een aantal backlinks die naar jouw pagina liepen en een aantal zoekwoorden die je had verwerkt in je website. Daarna kwamen de gebruikers aan bod. Hiermee bedoelen we het klikgedrag van de bezoeker. Stel een bezoeker zoekt op ‘rode aardbeien’ en krijgt tussen zijn/haar zoekresultaten een pagina die leidt naar een pagina over rode tomaten. De bezoeker gaat vervolgens meteen weer terug naar het overzicht want kreeg niet het antwoord die werd verwacht. Zoekmachines registeren dit, waardoor die ‘rode tomaat’ pagina langzaam uit de zoekmachines zal verdwijnen. Dit kan worden beïnvloed met de juiste teksten, de juiste afbeelding en de juiste meta tags. Daarom is het belangrijk dat je content aansluit op jouw design en de vraag van de bezoeker. 

Content die aansluit op jouw design

De bezoeker wil uiteindelijk getriggerd worden om verder te lezen. Dat doe je niet alleen met teksten die lekker lezen, maar ook met behulp van afbeeldingen, video’s, banners of een podcast. Wij zorgen ervoor dat jouw content aansluit op jouw design en andersom. Hulp nodig met content marketing? Neem contact met ons op. 

dappr.gemaakt

Everts Grond Weg Waterbouw

New Energy Coalition

KinderGordijnen

Omega

Omega

Woonvacature

woonvacature

Omexom

Omexom

Het Origineel

Blauwe Cross

Blauwe Cross

Zuidema Groep

Keizer Kliniek

Keizer

HZG

HZG

Goed Nieuws

Goed Nieuws makelaars

Mekander

Mekander

Waterontharder

Samen weg werken

Samen weg werken

Laude

Laude

De Wemmenhoeve

De Wemmen Hove

Lambertz & Visser

Visser

De Ooster

De Oostergast

Albarello

Albarello

Driewielfiets aanhanger

Fijnhout Drenthe

Uiterwijk Winkel Verzekeringen

Netwerk Zon

Holst dakbedekking

dappr.nieuws

Even een momentje voor jezelf? Lees dan onze stories voor inspiratie, om op de hoogte te blijven van innovaties en dappre verhalen.