dappr b.v

case: Uiterwijk Winkel Verzekeringen

Re-design website

Uiterwijk Winkel Verzekeringen is een familiebedrijf met meer dan negentig jaar ervaring en staat garant voor persoonlijk, onafhankelijk en betrouwbaar advies voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Met ruim 40 ervaren medewerkers behoort het tot de grotere assurantiekantoren van Noord-Nederland.

Het uitgangspunt

De kracht van Uiterwijk Winkel is dat ze als adviseurs het menselijk contact goed kunnen onderhouden. Om de communicatiekracht, expertise (eigen verzekeringen voor Ziekte & Verzuim en Agrarische risico's) en toegevoegde waarde voor de klant ook op de website te benadrukken was een redesign van de website nodig.

Het uitgangspunt was: ‘laten zien dat Uiterwijk Winkel Verzekeringen dichter bij de klanten te staan’. 

Nieuwe look en feel

Om dit te benadrukken hebben we de website een nieuwe look en feel gegeven door meer ronde vormen en zachte kleuren aan te brengen. Ook laten we meer beeld van de werknemers zien, waardoor het geheel een open karakter krijgt en daardoor meer benaderbaar is voor de klant. Tot slot komen de waarden van Uiterwijk Winkel Verzekeringen beter tot hun recht.

Bekijk en oordeel zelf 

dappr.contact
Bel ons
dappr. Merk
050 31 83 266

dappr. Marketing & Online
0528 260 631
Mail ons
Algemeen
info@dappr.nl

Support
info@dappr.nl
Bezoek ons
Helperpark 278-5
9723 ZA, Groningen

Van Limburg Stirumstraat 50
7901 AS, Hoogeveen
dappr.contact

dappr.nieuws

Moed, lef en inspiratie vind je vaak in kleine, alledaagse dingen. We delen ze graag met je. Dit gebeurt er in de wereld van merk, marketing en online.