Ben jij ook op zoek naar een website of webshop?

Dappr bouwt gebruiksvriendelijke websites, uniek in design en eenvoudig te beheren. Met behulp van onze eigen applicatiebeheer, maken we een website die aansluit op jouw missie, visie en huisstijl. Dus nee we hebben geen standaard websites. Alle sites die we maken, worden gemaakt met een doel. Het is tenslotte een uithangbord van je organisatie.

Eigen CMS; Lisa

Bij dappr gebruiken we graag ons zelf ontwikkelde cms om je website of webshop helemaal op maat neer te zetten. De mogelijkheden zijn hier veel uitgebreider dan bij Wordpress of een andere CMS. Mocht je echter de voorkeur hebben voor Wordpress (om welke reden dan ook), dan kunnen wij hier ook mee aan de slag. Door de eigen ontwikkelde applicaties voor Wordpress, kunnen we ook unieke designs maken. Bij beide vormen geldt dat er een werkbaar beheer systeem achter zit. De hosting, domeinnaamregistratie en het SSL-certificaat regelen wij vanzelfsprekend voor je. Daarnaast denken we ook graag met je mee bij het verder ontwikkelen van je merk of organisatie. Zodat je niet alleen online groeit, maar ook offline stappen zult maken. Zo kun je merk, marketing en online onderbrengen bij één partij.  

Dagelijkse backups

Dagelijks maken wij backups van je Lisa of Wordpress platform. Problemen worden hiermee ondervangen. We monitoren deze realtime op onze grote scherm op kantoor. Mochten er server, certificaat of database problemen plaatsvinden, kunnen we meteen schakelen en een oplossing toepassen.

Bakkie doen?

Met ons in contact komen is geheel vrijblijvend. Tijdens de eerste kennismaking nemen we je graag mee in onze werkwijze en betrekken jou bij het denkproces. Zo kunnen we vervolgens vervolgstappen zetten. Kom je binnenkort ook een bakkie doen?

toon lef. maak een keus

Je hebt vast een heleboel vragen. Twijfel niet langer en pak die telefoon, typ die e-mail of kom langs als je durft.

Bel ons

dappr. Merk
050 31 83 266

dappr. Marketing & Online
0528 260 631

Mail ons

Algemeen
info@dappr.nl

Support
support@dappr.nl

Bezoek ons

Helperpark 278-2
9723 ZA, Groningen

Van Limburg Stirumstraat 50
7901 AS Hoogeveen