Online
Website of webshop
 

Website of webshop nodig?

Ben jij ook op zoek naar een website of webshop?

Dappr bouwt gebruiksvriendelijke websites, uniek in design en eenvoudig te beheren. Met behulp van onze eigen applicatiebeheer, maken we een website die aansluit op jouw missie, visie en huisstijl. Alle sites die we maken, worden gemaakt met een doel. Het is tenslotte een uithangbord van je organisatie.

Bekijk ons werk

Eigen CMS; Lisa

Bij dappr gebruiken we graag ons zelf ontwikkelde cms om je website of webshop helemaal op maat neer te zetten. De mogelijkheden zijn hier veel uitgebreider dan bij Wordpress of een andere CMS. Mocht je echter de voorkeur hebben voor Wordpress, dan kunnen wij hier ook mee aan de slag. Door de eigen ontwikkelde applicaties voor Wordpress, kunnen we ook unieke designs maken. Bij beide vormen geldt dat er een werkbaar beheer systeem achter zit. De hosting, domeinnaamregistratie en het SSL-certificaat regelen wij vanzelfsprekend voor je. Daarnaast denken we ook graag met je mee bij het verder ontwikkelen van je merk of organisatie. Zodat je niet alleen online groeit, maar ook offline stappen zult maken. Zo kun je merk, marketing en online onderbrengen bij één partij.  

Dagelijkse backups

Dagelijks maken wij backups van je Lisa of Wordpress platform. Problemen worden hiermee ondervangen. We monitoren deze realtime op onze grote scherm op kantoor. Mochten er server, certificaat of database problemen plaatsvinden, kunnen we meteen schakelen en een oplossing toepassen.

Bakkie doen?

Met ons in contact komen is geheel vrijblijvend. Tijdens de eerste kennismaking nemen we je graag mee in onze werkwijze en betrekken jou bij het denkproces. Zo kunnen we vervolgens vervolgstappen zetten. Kom je binnenkort ook een bakkie doen?

dappr.gemaakt

Everts Grond Weg Waterbouw

New Energy Coalition

KinderGordijnen

Omega

Omega

Woonvacature

woonvacature

Omexom

Omexom

Het Origineel

Blauwe Cross

Blauwe Cross

Zuidema Groep

Keizer Kliniek

Keizer

HZG

HZG

Goed Nieuws

Goed Nieuws makelaars

Mekander

Mekander

Waterontharder

Samen weg werken

Samen weg werken

Laude

Laude

De Wemmenhoeve

De Wemmen Hove

Lambertz & Visser

Visser

De Ooster

De Oostergast

Albarello

Albarello

Driewielfiets aanhanger

Fijnhout Drenthe

Uiterwijk Winkel Verzekeringen

Netwerk Zon

Holst dakbedekking

dappr.nieuws

Even een momentje voor jezelf? Lees dan onze stories voor inspiratie, om op de hoogte te blijven van innovaties en dappre verhalen.