Online
Website of webshop
 

Website of webshop nodig?

Ben jij ook op zoek naar een website of webshop?

Dappr bouwt gebruiksvriendelijke websites, uniek in design en eenvoudig te beheren. Met behulp van onze eigen applicatiebeheer, maken we een website die aansluit op jouw missie, visie en huisstijl. Alle sites die we maken, worden gemaakt met een doel. Het is tenslotte een uithangbord van je organisatie.

Bekijk ons werk

Eigen CMS; Lisa

Bij dappr gebruiken we graag ons zelf ontwikkelde cms om je website of webshop helemaal op maat neer te zetten. De mogelijkheden zijn hier veel uitgebreider dan bij Wordpress of een andere CMS. Mocht je echter de voorkeur hebben voor Wordpress, dan kunnen wij hier ook mee aan de slag. Door de eigen ontwikkelde applicaties voor Wordpress, kunnen we ook unieke designs maken. Bij beide vormen geldt dat er een werkbaar beheer systeem achter zit. De hosting, domeinnaamregistratie en het SSL-certificaat regelen wij vanzelfsprekend voor je. Daarnaast denken we ook graag met je mee bij het verder ontwikkelen van je merk of organisatie. Zodat je niet alleen online groeit, maar ook offline stappen zult maken. Zo kun je merk, marketing en online onderbrengen bij één partij.  

Dagelijkse backups

Dagelijks maken wij backups van je Lisa of Wordpress platform. Problemen worden hiermee ondervangen. We monitoren deze realtime op onze grote scherm op kantoor. Mochten er server, certificaat of database problemen plaatsvinden, kunnen we meteen schakelen en een oplossing toepassen.

Bakkie doen?

Met ons in contact komen is geheel vrijblijvend. Tijdens de eerste kennismaking nemen we je graag mee in onze werkwijze en betrekken jou bij het denkproces. Zo kunnen we vervolgens vervolgstappen zetten. Kom je binnenkort ook een bakkie doen?

dappr.gemaakt

Blauwe Cross

Blauwe Cross

Woonvacature

woonvacature

Omega

Omega

KinderGordijnen

Keizer

Keizer

Omexom

Omexom

Albarello

Albarello

Samen weg

Samen weg werken

HZG

HZG

Goed Nieuws

Goed Nieuws makelaars

Laude

Laude

De Wemmen

De Wemmen Hove

Visser

Visser

De Ooster

De Oostergast

Waterontharder

Mekander

Mekander

Driewielfiets aanhanger

Zuidema Groep

Fijnhout Drenthe

dappr.nieuws

Even een momentje voor jezelf? Lees dan onze stories voor inspiratie, om op de hoogte te blijven van innovaties en dappre verhalen.