dappr b.v
Omexom

case: Omexom Powerupdate

Communicatiestrategie en concept
Online marketing en promotiemiddelen
E-magazine

Powerupdate

Een voor velen minder bekende merknaam, maar grote speler in de internationale wereld van de Hoogspanning. Omexom is een van de merken van het Franse conglomeraat Vinci Energies, waartoe ook merken als Axians en Actemium behoren. Door de impact van de energietransitie verandert de energiemarkt snel en ingrijpend. Voor Omexom aanleiding ook te veranderen, in 2018 resulterend in een internationale herpositionering en nieuw geformuleerde ambitie: ‘Delivering on the promise of the energytransition’. Oplossingen biedend voor alle spelers die elektriciteit opwekken, transformeren en distribueren; smart cities, verlichtingsnetwerken, e-mobility en microgrids.

Omexom

Empowering possibilities

Voor Nederland vertaalde dappr die ambitie naar het communicatiethema Empowering possibilities. Aangevend dat Omexom haar klanten in staat stelt de vruchten te plukken van de energietransitie. Door als flexibele en netwerkgeoriënteerde organisatie te zoeken naar de beste oplossing voor elk specifiek probleem. Richting arbeidsmarkt mensen de mogelijkheid biedend hun talenten te ontwikkelen en te benutten. Als belangrijkste interne en externe communicatiemiddel bedacht en ontwikkelde Dappr de PowerUpdate. Een regelmatig verschijnend e-magazine gericht op klanten, partners, medewerkers en toekomstig medewerkers van Omexom in Nederland.

Omexom

Elke editie, grotendeels door Dappr gerealiseerd, brengt verhalen volgens een vaste redactionele formule, veelal vanuit een thema. Elke Powerupdate wordt via e-mail nieuwsbrieven aangekondigd en via social posts online gepromoot. Met als doel de PowerUpdate tot een onmisbaar medium te maken voor een groeiende groep direct of indirect bij de energietransitie betrokkenen. Met alle positieve spinoff voor het merk Omexom als afzender.

dappr.contact
Bel ons
dappr. Merk
050 31 83 266

dappr. Marketing & Online
0528 260 631
Mail ons
Algemeen
info@dappr.nl

Support
info@dappr.nl
Bezoek ons
Helperpark 278-5
9723 ZA, Groningen

Van Limburg Stirumstraat 50
7901 AS, Hoogeveen
dappr.contact

dappr.nieuws

Moed, lef en inspiratie vind je vaak in kleine, alledaagse dingen. We delen ze graag met je. Dit gebeurt er in de wereld van merk, marketing en online.