Online groei realiseren

Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om je online groei te realiseren. Door o.a. de juiste marketing & communicatie strategie, conversie aanpak, effectiviteit & kwantiteit, creativiteit, optimalisatie en de juiste mindset. 

Een succesvolle groei start bij het denken vanuit de ‘merk-bril’. Hier is het belangrijk om aandacht te schenken en de ‘niet direct zichtbare zaken’ om vervolgens je strategie te kunnen bepalen. Heb je al gekeken naar de concurrentie? Waarin onderscheid jij jezelf? Welke ontwikkelingen spelen er op de markt? Wat is de reden van een aankoop? Je herkent de punten vast als je vaker met een SWOT-analyse hebt gewerkt. Zo niet! Dan gaan wij hier samen met jou aan het werk. 
 

(Online) groei door te denken vanuit de merk-bril

Wanneer jij je potentiële klanten om wilt transformeren naar klanten, dan is het van essentieel belang dat alles aan je merk klopt! Niet alleen offline maar ook online! Het gaat hier niet alleen om een mooi design, verleidende teksten en een snelle website, maar ook alle conversie onderdelen moeten geïntegreerd zijn. Hetzij onderscheidende USP’s, aantrekkelijke content, een uitstekende ‘user experience’, overtuigende teksten en CTA’s. Daarnaast moet het verhaal van jouw merk kloppend zijn. 

Hoe komt deze groei tot stand?

Tijdens het eerste en vrijblijvende gesprek houden wij een (interactieve) sessie, waar we samen met jou terug gaan naar de kern. Met de kern bedoelen we niet wat je organisatie doet, maar waarom je bedrijf iets doet. Vanuit daar kijken we wat jou onderscheid ten opzichte van de rest en met welk(e) product(en)/dienst(en) dit kan. Aan de hand van de sessie maken wij een debriefing waarin wordt benoemd waarom je organisatie doet wat het doet en hoe wij jouw merk verder helpen te ontwikkelen, zodat jij de concurrentie voor blijft en een duidelijke identiteit ontwikkeld. 

Deze sessie doen we graag met jou samen, omdat we uit ervaring weten dat er dan meer waardevolle inzichten ontstaan. We kunnen vanuit onze expertise meteen vragen stellen en leren jouw organisatie beter kennen. Op basis daarvan kunnen we ook beter het vervolgtraject bepalen. Denk hierbij aan het merk traject, of een nieuwe huisstijl, development, marketing campagnes en meer! 

Benieuwd hoe wij met een creatief concept de strategie vertalen in woord en beeld? Ga dan eens naar de pagina creatief & design.

toon lef. maak een keus

Je hebt vast een heleboel vragen. Twijfel niet langer en pak die telefoon, typ die e-mail of kom langs als je durft.

Bel ons

dappr. Merk
050 31 83 266

dappr. Marketing & Online
0528 260 631

Mail ons

Algemeen
info@dappr.nl

Support
support@dappr.nl

Bezoek ons

Helperpark 278-2
9723 ZA, Groningen

Van Limburg Stirumstraat 50
7901 AS Hoogeveen