Merkbrouwers
Groei realiseren
 

Marketing & communicatie strategie

Er zijn verschillende opties om jouw groei te realiseren. Door o.a. de juiste marketing & communicatie strategie, conversie aanpak, effectiviteit & kwantiteit, creativiteit, optimalisatie en de juiste middelenmix. 

Online groei realiseren

Een succesvolle groei start bij het denken vanuit de ‘merk-bril’. Hier is het belangrijk om aandacht te schenken en de ‘niet direct zichtbare zaken’ om vervolgens je strategie te kunnen bepalen. Heb je al gekeken naar de concurrentie? Waarin onderscheid jij jezelf? Welke ontwikkelingen spelen er op de markt? Wat is de reden van een aankoop? Je herkent de punten vast als je vaker met een SWOT-analyse hebt gewerkt. Zo niet! Dan gaan wij hier samen met jou aan het werk. 
 

(Online) groei door te denken vanuit de merk-bril

Wanneer jij je potentiële klanten om wilt transformeren naar klanten, dan is het van essentieel belang dat alles aan je merk klopt! Niet alleen offline maar ook online! Het gaat hier niet alleen om een mooi design, verleidende teksten en een snelle website, maar ook alle conversie onderdelen moeten geïntegreerd zijn. Hetzij onderscheidende USP’s, aantrekkelijke content, een uitstekende ‘user experience’, overtuigende teksten en CTA’s. Daarnaast moet het verhaal van jouw merk kloppend zijn. 

Hoe komt deze groei tot stand?

Tijdens het eerste en vrijblijvende gesprek houden wij een (interactieve) sessie, waar we samen met jou terug gaan naar de kern. Met de kern bedoelen we niet wat je organisatie doet, maar waarom je bedrijf iets doet. Vanuit daar kijken we wat jou onderscheid ten opzichte van de rest en met welk(e) product(en)/dienst(en) dit kan. Aan de hand van de sessie maken wij een debriefing waarin wordt benoemd waarom je organisatie doet wat het doet en hoe wij jouw merk verder helpen te ontwikkelen, zodat jij de concurrentie voor blijft en een duidelijke identiteit ontwikkeld. 

Sessie

Deze sessie doen we graag met jou samen, omdat we uit ervaring weten dat er dan meer waardevolle inzichten ontstaan. We kunnen vanuit onze expertise meteen vragen stellen en leren jouw organisatie beter kennen. Op basis daarvan kunnen we ook beter het vervolgtraject bepalen. Denk hierbij aan het merk traject, of een nieuwe huisstijl, development, marketing campagnes en meer! 

Benieuwd hoe wij met een creatief concept de strategie vertalen in woord en beeld? Ga dan eens naar de pagina creatief concept & design.

dappr.gemaakt

Everts Grond Weg Waterbouw

New Energy Coalition

KinderGordijnen

Omega

Omega

Woonvacature

woonvacature

Omexom

Omexom

Het Origineel

Blauwe Cross

Blauwe Cross

Zuidema Groep

Keizer Kliniek

Keizer

HZG

HZG

Goed Nieuws

Goed Nieuws makelaars

Mekander

Mekander

Waterontharder

Samen weg werken

Samen weg werken

Laude

Laude

De Wemmenhoeve

De Wemmen Hove

Lambertz & Visser

Visser

De Ooster

De Oostergast

Albarello

Albarello

Driewielfiets aanhanger

Fijnhout Drenthe

Uiterwijk Winkel Verzekeringen

Netwerk Zon

Holst dakbedekking

dappr.nieuws

Even een momentje voor jezelf? Lees dan onze stories voor inspiratie, om op de hoogte te blijven van innovaties en dappre verhalen.