dappr b.v
woonvacature

case: Woonvacature

Huisstijl, logo
Webdevelopment en webdesign

Na het bewezen succes van Goed Nieuws Makelaars en Otten Makelaardij melde Ronald zich weer bij dappr voor een volgend project. Een project met een leuke uitdaging. Namelijk iets ontwikkelen wat nog niet bestond.

De woningmarkt is 180 graden gedraaid

In de makelaardij is te merken dat de woningmarkt 180 graden is gedraaid. De vraag is ongekend groot, maar het aanbod enorm klein. Gelukkig zijn er nog steeds mensen die hun huis wil verkopen om vervolgens weer een huis te kopen of andersom. Hierdoor kwam het volgende idee tot stand. 

Woonvacature.nl helpt je bij het vinden van het huis dat nog niet te koop staat!’

 

 

woonvacature

Het concept

Het doel, huidige wooneigenaren aanzetten tot de verkoop van hun huis. Door te werken met kwalitatief hoogwaardige zoekprofielen, kan de markt heel gericht bereikt worden. Middels een vacature melding worden huidige wooneigenaren benaderd en verteld dat er interesse is in het huis dat ze bezitten, hetzij via een huis-aan-huis flyer, facebook campagne en brieven. In de vacature kan de woningzoekende heel specifieke aangegeven wat zijn/haar wensen zijn. Denk een specifieke eigenschappen van een huis, een bepaalde wijk waar het huis dient te staan en uiteraard het budget. Maar hoe kwam deze uitvoering tot stand en wat is er gerealiseerd?

Hoe woonvacature tot stand kwam

Samen met Ronald organiseerden we een aantal brainstormsessies om vanuit het dappr.team met een plan te komen. Waarbij wij als team zorgden voor de organisatie, het doelgericht werken, communiceren, delegeren en anticiperen. Daaruit volgende het design; de kleuren, het logo en het lettertype. Het persoonlijke gevoel moest hierin terug komen, en zoals je ziet, is dat gelukt! Uiteraard moest deze website ook responsive zijn. Hierbij zijn, zoals gewoonlijk, testen uitgevoerd op in verschillende browsers en devices. 

 

woonvacature

Daarnaast biedt de website vele functies met uiteraard de mogelijkheid tot het toevoegen van een vacature met daarin de wens of wensen van de woningzoekende. Deze vacature is openbaar, zodat alle woningbezitters kunnen kijken of hun huis in aanmerking komt voor verkoop. Reageren op de vacature gaat heel eenvoudig en de woningzoekende kan zelfs nog een tipgevers beloning uitreiken aan degene die met hét huis komt, hoe leuk is dat?! Als beheerder van woonvacature.nl kun je precies zien hoe vaak er is geklikt en hoeveel reacties er zijn geweest op een bepaalde vacature. 

Samen met de vele andere technische mogelijkheden is deze website uniek in uiterlijk en concept. Zo ook de koppeling met Wijdverspreid, modelbrieven, flyers en de mogelijkheid tot een digitale handtekening. 

Wil jij ook een unieke website of webshop? Wordt ook dappr.

 

dappr.contact
Bel ons
dappr. Merk
050 31 83 266

dappr. Marketing & Online
0528 260 631
Mail ons
Algemeen
info@dappr.nl

Support
info@dappr.nl
Bezoek ons
Helperpark 278-5
9723 ZA, Groningen

Van Limburg Stirumstraat 50
7901 AS, Hoogeveen
dappr.contact

dappr.nieuws

Moed, lef en inspiratie vind je vaak in kleine, alledaagse dingen. We delen ze graag met je. Dit gebeurt er in de wereld van merk, marketing en online.