dappr b.v

case: Driewielfiets aanhanger

concept & logo
ads & display advertising
template website

Pas Pesse in Beilen maakt aanhangwagens en op maat gemaakte aanhangers voor fietsen, motoren, boten etc. Zij zien dat er een latente behoefte is naar aanhangwagens voor driewielfietsen.Een driewielfiets past niet op een gewone fietsendrager. In Nederland, worden steeds meer (speciale) driewielfietsen verkocht. Bij deze doelgroep is het niet bekend dat er voor driewielfietsen een aanhanger bestaat die op maat gemaakt wordt, zodat men met of zonder partner ook op pad kan naar andere gebieden om te fietsen. Onder het mom 'Hoppr brengt je verder’. 

Doelgroepen

Mensen die wel kunnen lopen/autorijden maar niet meer de balans hebben om op een tweewielfiets te kunnen/durven fietsen en ouders van kinderen met een fysieke beperking.

Het Concept

Het doel is om de doelgroep te bereiken, attent te maken over de mogelijkheden die er zijn voor het vervoeren van de driewielfiets en over te laten gaan tot verkoop van de driewielfiets aanhanger. De driewielfiets aanhanger associëren wij met het nieuwe avontuur, toeren, eropuit, samen op pad. Je gaat nu makkelijker van plek naar plek, zeg maar hoppen. De Hopper is een samenvoegsel van een grasshopper en een driewielfiets. Een sprinkhaan is ook een dier wat in alle vrijheid van plek naar plek springt, de trailer doet eigenlijk hetzelfde. Het geeft je met een ‘sprong’ een start bij de route die je wilt fietsen. 

Beeldtaal

De Hoppr staat voor het ‘hoppen’ van plek naar plek. De afbeeldingen die daarbij gebruikt worden zijn de plaats van bestemming waar er genoten wordt van het fietsen in een nieuwe omgeving. 
 

Om deze (latente)doelgroep te bereiken hebben we voor de Hoppr een website ontworpen, gebouwd en zetten we online marketing in. De klant heeft intensief contact met de producenten van de driewielfietsen om ook via dit kanaal de verkoop van de driewielfiets aanhangers te stimuleren.

dappr.contact
Bel ons
dappr. Merk
050 31 83 266

dappr. Marketing & Online
0528 260 631
Mail ons
Algemeen
info@dappr.nl

Support
info@dappr.nl
Bezoek ons
Helperpark 278-5
9723 ZA, Groningen

Van Limburg Stirumstraat 50
7901 AS, Hoogeveen
dappr.contact

dappr.nieuws

Moed, lef en inspiratie vind je vaak in kleine, alledaagse dingen. We delen ze graag met je. Dit gebeurt er in de wereld van merk, marketing en online.