SIDN domeinregistratie partner

Alles geregeld voor je domeinnaam

Dit is het! Je hebt die unieke, nog beschikbare, perfect bij jouw bedrijf passende domeinnaam gevonden. Nu moet die domeinnaam, ook wel bekend als website-adres of URL, alleen nog geregistreerd worden. Wij regelen het graag voor je. Geen probleem. Wij zijn namelijk SIDN Registrar, wat inhoudt dat wij direct domeinnamen registeren zonder tussenpartij.

Domeinnaam registreren

De domeinnaam van een website is een unieke naam op het internet. Er kan maar 1 google.nl zijn en maar 1 dappr.nl. Daarom moeten nieuwe domeinnamen geregistreerd worden. Wees er snel bij als je een nieuw website-adres wilt. Het zal je maar gebeuren dat je eindelijk de perfecte vrije domeinnaam hebt gevonden en dat de domeinnaam alsnog voor je neus weggekaapt wordt. Bij ons kun je ook andere extensies aanvragen, zoals redirects.

Domeinnaam beschikbaarheid

Is een domeinnaam nog beschikbaar? Dit is erg belangrijk om te controleren als je een nieuwe bedrijfsnaam overweegt of een nieuw project start.

Hier check je veilig de domeinnaam beschikbaarheid
 

dappr.gemaakt

Blauwe Cross

Blauwe Cross

Woonvacature

woonvacature

Omega

Omega

KinderGordijnen

Keizer

Keizer

Omexom

Omexom

Albarello

Albarello

Samen weg

Samen weg werken

HZG

HZG

Goed Nieuws

Goed Nieuws makelaars

Laude

Laude

De Wemmen

De Wemmen Hove

Visser

Visser

De Ooster

De Oostergast

Waterontharder

Mekander

Mekander

Driewielfiets aanhanger

Zuidema Groep

Fijnhout Drenthe

dappr.nieuws

Even een momentje voor jezelf? Lees dan onze stories voor inspiratie, om op de hoogte te blijven van innovaties en dappre verhalen.