dappr b.v
Jobo Borstelfabriek

case: Jobo Borstelfabriek

Grafische elementen, Huisstijl
Webdesign en ontwikkeling

De nieuwe website speelt een cruciale rol in de middelenmix met de focus op leadgeneratie. Het doel is om de juiste potentiële klanten aan te trekken en hen te verleiden contact op te nemen voor meer informatie. Dit creëert verkoopkansen.

De site ondersteunt bezoekers in hun oriëntatieproces met vertrouwenwekkende elementen, koopargumenten en eenvoudige calls-to-action. Daarnaast biedt de website waardevolle informatie voor huidige klanten en zorgt voor zichtbaarheid in zoekmachines. Door SEO-optimalisatie trekt de site prospects uit Nederland, België en Duitsland aan.

Jobo Borstelfabriek

jobo borstelfabriek met borstelkracht

Borstels worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals verzamelen, reinigen, opruwen, ontbramen, vegen en polijsten. Bij Jobo krijgen we voortdurend vragen van professionals uit diverse sectoren, zoals industrie, agrarische bedrijven, milieudiensten en de voedingsindustrie. Deze gebruikers hebben allemaal individuele wensen en vragen om specifieke borstels voor unieke gebruikssituaties.

Bij Jobo lossen we deze vraagstukken altijd op, omdat het ontwerpen en maken van de beste borstel voor elke professionele toepassing onze gezamenlijke passie is. Het zit in ons DNA. We analyseren het gebruik en het gewenste resultaat om vervolgens de beste borstel voor de professionele situatie van onze klanten aan te bieden. Als die borstel niet in ons assortiment zit, ontwerpen we die borstel en produceren we deze in onze fabriek, als unicum of als serie.

Als compact en gespecialiseerd familiebedrijf zijn we nauw verbonden met onze afnemers in Nederland en Duitsland. We reageren snel en adequaat op de individuele wensen van onze klanten dankzij onze korte lijnen. We behandelen onze klanten, borstels, medewerkers en de wereld zorgvuldig. Jobo staat voor professionele borstelkracht en dat is wat we leveren.

Website Jobo Borstelfabriek

rol van de site

De belangrijkste rol van de website in de middelenmix wordt leadgeneratie. De site krijgt daarmee de opdracht om ervoor te zorgen dat het de juiste potentiële klanten aantrekt en deze verleidt om contact met Jobo op te nemen voor meer informatie of om op de hoogte gehouden te worden. Dit levert voor Jobo kansen voor verkoop op.

De website moet de bezoekers optimaal ondersteunen in hun oriëntatieproces door ze te voorzien van trustfactoren (vertrouwen), koopargumenten en eenvoudige calls-to-action. Daarnaast heeft de site een informatieve rol voor huidige klanten. Bijvoorbeeld als ze zoeken naar specifieke productinformatie of contact.

Binnen de middelenmix heeft de site ten slotte de rol van zichtbaarheid in zoekmachines. Door de site volledig in te richten en te optimaliseren voor zoekmachines trekt de website prospects aan uit Nederland, België (Nederlandstalig) en Duitsland.

dappr.contact
Bel ons
dappr. Merk
050 31 83 266

dappr. Marketing & Online
0528 260 631
Mail ons
Algemeen
info@dappr.nl

Support
info@dappr.nl
Bezoek ons
Helperpark 278-5
9723 ZA, Groningen

Van Limburg Stirumstraat 50
7901 AS, Hoogeveen
dappr.contact

dappr.nieuws

Moed, lef en inspiratie vind je vaak in kleine, alledaagse dingen. We delen ze graag met je. Dit gebeurt er in de wereld van merk, marketing en online.