helphoreca Hoogeveen

Steun de Hoogeveense Horeca

Samen met Mulderij & Partners heeft Dappr een actie opgezet om Hoogeveense horecabedrijven te helpen in deze zware tijd. Onder de naam "Help horeca Hoogeveen"is er een loterij-actie gestart, waarmee lokale restauranthouders gesteund worden en deelnemers kans maken op mooie prijzen.

Wie een lot koopt maak bijvoorbeeld kans op een kerstavonddiner met thuiskok voor 8 personen, een barbecue, diverse dinercheques ter waarde van 200 euro en andere prijzen.

Alle steun is meegenomen

Jan Mulderij van Mulderij & Partners accountants en adviseurs: „Nu eet- en drinkgelegenheden hun deuren moeten sluiten vanwege aangescherpte maatregelen, is de situatie voor veel ondernemers nog uitzichtlozer geworden. Wij hebben niet de illusie dat we met deze actie de ondernemers kunnen ‘redden’, maar alle steun is meegenomen. Het is makkelijk gezegd dat een restauranthouder zijn of haar businessmodel moet aanpassen op de veranderende omstandigheden. De ontwikkelingen zijn echter onvoorspelbaar en de mogelijkheden zijn zeer beperkt. Wij willen graag iets doen om de lokale restaurants een hart onder de riem te steken.”
      
Vincent Kleine van merk- en marketingbureau Dappr: „Wij waren meteen enthousiast om samen met Mulderij & Partners deze actie op te pakken. Als Hoogeveense ondernemers zien wij ook bij onze relaties hoe moeilijk sommigen het hebben. Restaurants uit de gemeente Hoogeveen die vanwege coronamaatregelen de deuren moeten sluiten kunnen zich, uiteraard zonder kosten, aanmelden op www.helphorecahoogeveen.nl om een bijdrage te krijgen uit de opbrengst van de loterij. De opbrengst van de loterij komt volledig ten goede aan de deelnemende restaurants.”

Hart onder de riem

Beide ondernemers doen de oproep: „Bestel loten op www.helphorecahoogeveen.nl en steek lokale restaurants een hart onder de riem.”

Loten kosten 10 euro per stuk en zijn te bestellen op www.helphorecahoogeveen.nl

Kleine: „Een lot is een mooi Sinterklaascadeau of als extraatje om als werkgever aan je medewerkers te geven.”

Op vrijdag 18 december vindt de trekking plaats en worden de winnaars bekendgemaakt. „Wie weet geniet jij op kerstavond met je vrienden van een heerlijk kerstavonddiner bij jou thuis. Uiteraard kan de datum in overleg aangepast worden, bijvoorbeeld als dit qua coronamaatregelen nodig is.”

Deel dit bericht:

dappr. nieuws

Moed, lef en inspiratie vind je vaak in kleine, alledaagse dingen. We delen ze graag met je. Dit gebeurt er in de wereld van merk, marketing en online.

toon lef. maak een keus

Je hebt vast een heleboel vragen. Twijfel niet langer en pak die telefoon, typ die e-mail of kom langs als je durft.

Bel ons

dappr. Merk
050 31 83 266

dappr. Marketing & Online
0528 260 631

Mail ons

Algemeen
info@dappr.nl

Support
support@dappr.nl

Bezoek ons

Helperpark 278-2
9723 ZA, Groningen

Van Limburg Stirumstraat 50
7901 AS Hoogeveen