XS4ALL stopt met hosting

Het is al een tijdje geleden, maar XS4ALL is onderdeel geworden van KPN. Waardoor deze partij de diensten niet kan blijven aanbieden zoals ze voorheen deze. Daarom is er ook voor gekozen om per 1 oktober 2021 de hosting diensten te beëindigen. Als klant zal je hierover geïnformeerd worden of zijn. Voor jou als klant natuurlijk enorm balen dat de hosting werkzaamheden stop worden gezet. Gelukkig hebben wij de oplossing!

Hosting verhuizen naar dappr

Hosting kun je opzeggen, maar dat zou natuurlijk zonde zijn. Daarmee gaat alles verloren. Daarom adviseren om de domeinnaam te verhuizen naar één van onze servers. Heb je een Wordpress website? Dan verzorgen we niet alleen de hosting, maar kunnen we er ook voor zorgen dat jouw website up-to-date blijft! Interesse? Neem contact met ons op. 

 

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Wil je extra ondersteuning voor jouw website? Dan bieden we ook support of kunnen we marketingwerkzaamheden voor jou uitvoeren!

XS4ALL Jorien Lugtmeyer

dappr. nieuws

Moed, lef en inspiratie vind je vaak in kleine, alledaagse dingen. We delen ze graag met je. Dit gebeurt er in de wereld van merk, marketing en online.

toon lef. maak een keus

Je hebt vast een heleboel vragen. Twijfel niet langer en pak die telefoon, typ die e-mail of kom langs als je durft.

Bel ons

dappr. Merk
050 31 83 266

dappr. Marketing & Online
0528 260 631

Mail ons

Algemeen
info@dappr.nl

Support
support@dappr.nl

Bezoek ons

Helperpark 278-2
9723 ZA, Groningen

Van Limburg Stirumstraat 50
7901 AS Hoogeveen