Subsidieregeling voor websites
Subsidie voor websites
 

Inmiddels is het subsidie potje leeg. Toch nog een vraag of advies nodig m.b.t. de ontwikkelingen van je website? Neem dan contact met ons op. 

Subsidieregeling voor websites

Ondernemers die gebruikmaken van digitale mogelijkheden groeien sneller, zijn winstgevender en werken efficiënter. Overal liggen digitale kansen, maar veel kleinere ondernemers weten niet waar ze het beste kunnen beginnen. Het nieuwe initiatief Mijn Digitale Zaak helpt hen (dus ook jou) hierbij.

Wat is Mijn Digitale Zaak?

Mijn Digitale Zaak is in het leven geroepen door de Kamer van Koophandel (KVK), MKB-Nederland, brancheorganisatie INretail en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Samen hebben zij een gratis digitaliseringsscan en advies-op-maat ontwikkeld.  Zij helpen jou als ondernemer om verder te komen in jouw vervolgstappen in de digitalisering. En het mooist is dat er voor de meeste onderdelen van het digitaliseringstraject, via het RVO, een passende subsidie beschikbaar is.

Wat houdt deze subsidieregeling in?

Mkb’ers (2 tot 50 werknemers, jaaromzet maximaal 10 miljoen euro) kunnen via Mijn Digitale Zaak subsidie aanvragen voor het inwinnen van advies en/of het aanschaffen en implementeren van digitale technologie. De subsidie bedraagt 50% van de subsidiabele kosten, met een maximum van 2.500 euro (waarvan maximaal 500 euro voor advies).

De regeling is op 22 juni 2022 opengesteld en sluit op 30 november 2022 (17:00 uur). Het budget bedraagt 1,7 miljoen euro. RVO behandelt de aanvragen op volgorde van binnenkomst, de regel is dus: ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Het loont dan ook om er tijdig bij te zijn. Wanneer de subsidie eenmaal, als voorschot, is verstrekt, dan ben jij als ondernemer verplicht de product(en) en/of dienst(en) binnen 3 maanden aan te schaffen.

Daarom adviseren wij op korte termijn contact met ons op te nemen.

Stappenplan om te digitaliseren

Het stappenplan van Mijn Digitale Zaak ziet er als volgt uit:

dappr b.v

Je bekijkt de routekaart en vult de digitalisering scan van KVK in op mijndigitalezaak.nl. Aan de hand van deze vragenlijst ontvang je persoonlijk advies (als PDF) per e-mail over de investering die voor jouw organisatie loont. Dit advies is verplicht voor een subsidieaanvraag.

dappr b.v

Dankzij het advies weet je wat je kunt doen op het gebied van digitalisering, hier helpen wij je graag bij. Je kunt met ons in gesprek en op basis daarvan maken wij een passende offerte.

dappr b.v

Met het resultaat van de digitaliseringsscan en de offerte kun je een subsidieaanvraag indienen bij RVO en een voorschot krijgen op de kosten. Je krijgt 50% van je investering vergoed tot een maximum van € 2.500

Om te verduidelijken welke producten en diensten in aanmerking komen voor de subsidie zijn er categorieën opgesteld, niet alles is namelijk subsidiabel. Je digitaliseringsaanvraag moet passen binnen één van de volgende categorieën:

  • Webshop
  • Digitaal klantcontact
  • Social media
  • Website
  • Platforms
  • Monitoren
  • Technologie op de winkelvloer
  • Levering en retour
  • Cyberweerbaarheid
  • Personeel


Bekijk alle voorwaarden

Digitaliseren? Aan de slag!

Wil je als kleine ondernemer ook digitaliseren en heb je ondersteuning nodig?
Dan is Mijn Digitale zaak zeker iets voor jou. Ga naar de website van Mijn Digitale zaak en grijp je kans!

Gaan naar Mijn Digitale Zaak
Deel dit bericht:

dappr.gemaakt

Everts Grond Weg Waterbouw

New Energy Coalition

KinderGordijnen

Omega

Omega

Woonvacature

woonvacature

Omexom

Omexom

Het Origineel

Blauwe Cross

Blauwe Cross

Zuidema Groep

Keizer Kliniek

Keizer

HZG

HZG

Goed Nieuws

Goed Nieuws makelaars

Mekander

Mekander

Waterontharder

Samen weg werken

Samen weg werken

Laude

Laude

De Wemmenhoeve

De Wemmen Hove

Lambertz & Visser

Visser

De Ooster

De Oostergast

Albarello

Albarello

Driewielfiets aanhanger

Fijnhout Drenthe

Uiterwijk Winkel Verzekeringen

Netwerk Zon

Holst dakbedekking

dappr.nieuws

Moed, lef en inspiratie vind je vaak in kleine, alledaagse dingen. We delen ze graag met je. Dit gebeurt er in de wereld van merk, marketing en online.