Hoe maak ik mijn website vindbaar in Google?
 

De meeste internetgebruikers gebruiken Google om te vinden wat ze zoeken. Dit is niets niets nieuws. Maar wist je dat deze bezoeker veelal niet verder kijken dan de eerste 4 resultaten? In deze story vertellen wij jou hoe wij een website of webshop vindbaar maken in Google.

Een combinatie van SEA en SEO

Om de vindbaarheid van je website te verhogen adviseren wij, net als andere organisaties, om SEO en SEA te combineren. Dit geldt vooral voor een beginnende website of webshop, want dan ben je nog geheel onbekend op de markt. Naast SEO en SEA helpen wij jou ook bij het opzetten van de juiste Social Media kanalen, want ook Social Media is een onderdeel van je online vindbaarheid. Deze combinatie zal je helpen bij de eerste stapjes naar succes. 

Hoe komt de online vindbaarheid tot stand?

Voorafgaand is er een strategie bepaald en daaruit volgt een communicatieplan. Hieruit zijn al een aantal middelen gekomen, zoals bijvoorbeeld je website of webshop. Hierbij zorgen we voor content op je website, hetzij afbeeldingen, video’s en teksten. Nadat de website is gevuld, worden er social media kanalen opgezet om zo backlinks te genereren. Elk product, blog, item etc, krijgt vervolgens een eigen post. Tevens zetten we een Google Ads tekst, banner of shopping advertentie op. De advertentie krijgt een goede landingspagina waar de bezoeker altijd de mogelijkheid heeft om eenvoudig verder te klikken. Zo voorkom je namelijk bounces op de pagina. De advertentie laten we vervolgens een paar weken draaien, zodat de pagina ook op het gebied van SEO goed gaat scoren. Google scant namelijk de pagina’s en ziet dat er activiteiten plaatsvinden op een pagina. Door de mogelijkheid om via diverse kanalen op een pagina te komen, zorg je niet alleen voor traffic, maar ook voor linkbuilding. Dit zijn beide onderdelen die in je ranking worden meegenomen. Dit is hoe wij jouw website online vindbaar maken!

Hulp nodig? Neem dan contact met mij of één van mijn collega’s op. 

 

Deel dit bericht:
Jorien Lugtmeyer

dappr.gemaakt

Everts Grond Weg Waterbouw

New Energy Coalition

KinderGordijnen

Omega

Omega

Woonvacature

woonvacature

Omexom

Omexom

Het Origineel

Blauwe Cross

Blauwe Cross

Zuidema Groep

Keizer Kliniek

Keizer

HZG

HZG

Goed Nieuws

Goed Nieuws makelaars

Mekander

Mekander

Waterontharder

Samen weg werken

Samen weg werken

Laude

Laude

De Wemmenhoeve

De Wemmen Hove

Lambertz & Visser

Visser

De Ooster

De Oostergast

Albarello

Albarello

Driewielfiets aanhanger

Fijnhout Drenthe

Uiterwijk Winkel Verzekeringen

Netwerk Zon

Holst dakbedekking

dappr.nieuws

Moed, lef en inspiratie vind je vaak in kleine, alledaagse dingen. We delen ze graag met je. Dit gebeurt er in de wereld van merk, marketing en online.