Hoe maak ik mijn website vindbaar in Google?

De meeste internetgebruikers gebruiken Google om te vinden wat ze zoeken. Dit is niets niets nieuws. Maar wist je dat deze bezoeker veelal niet verder kijken dan de eerste 4 resultaten? In deze story vertellen wij jou hoe wij een website of webshop vindbaar maken in Google.

Een combinatie van SEA en SEO

Om de vindbaarheid van je website te verhogen adviseren wij, net als andere organisaties, om SEO en SEA te combineren. Dit geldt vooral voor een beginnende website of webshop, want dan ben je nog geheel onbekend op de markt. Naast SEO en SEA helpen wij jou ook bij het opzetten van de juiste Social Media kanalen, want ook Social Media is een onderdeel van je online vindbaarheid. Deze combinatie zal je helpen bij de eerste stapjes naar succes. 

Hoe komt de online vindbaarheid tot stand?

Voorafgaand is er een strategie bepaald en daaruit volgt een communicatieplan. Hieruit zijn al een aantal middelen gekomen, zoals bijvoorbeeld je website of webshop. Hierbij zorgen we voor content op je website, hetzij afbeeldingen, video’s en teksten. Nadat de website is gevuld, worden er social media kanalen opgezet om zo backlinks te genereren. Elk product, blog, item etc, krijgt vervolgens een eigen post. Tevens zetten we een Google Ads tekst, banner of shopping advertentie op. De advertentie krijgt een goede landingspagina waar de bezoeker altijd de mogelijkheid heeft om eenvoudig verder te klikken. Zo voorkom je namelijk bounces op de pagina. De advertentie laten we vervolgens een paar weken draaien, zodat de pagina ook op het gebied van SEO goed gaat scoren. Google scant namelijk de pagina’s en ziet dat er activiteiten plaatsvinden op een pagina. Door de mogelijkheid om via diverse kanalen op een pagina te komen, zorg je niet alleen voor traffic, maar ook voor linkbuilding. Dit zijn beide onderdelen die in je ranking worden meegenomen. Dit is hoe wij jouw website online vindbaar maken!

Hulp nodig? Neem dan contact met mij of één van mijn collega’s op. 

 

Deel dit bericht:
Jorien Lugtmeyer

dappr. nieuws

Moed, lef en inspiratie vind je vaak in kleine, alledaagse dingen. We delen ze graag met je. Dit gebeurt er in de wereld van merk, marketing en online.

toon lef. maak een keus

Je hebt vast een heleboel vragen. Twijfel niet langer en pak die telefoon, typ die e-mail of kom langs als je durft.

Bel ons

dappr. Merk
050 31 83 266

dappr. Marketing & Online
0528 260 631

Mail ons

Algemeen
info@dappr.nl

Support
support@dappr.nl

Bezoek ons

Helperpark 278-2
9723 ZA, Groningen

Van Limburg Stirumstraat 50
7901 AS Hoogeveen