helphoreca Hoogeveen
Steun de Hoogeveense Horeca
 

Samen met Mulderij & Partners heeft Dappr een actie opgezet om Hoogeveense horecabedrijven te helpen in deze zware tijd. Onder de naam "Help horeca Hoogeveen"is er een loterij-actie gestart, waarmee lokale restauranthouders gesteund worden en deelnemers kans maken op mooie prijzen.

Wie een lot koopt maak bijvoorbeeld kans op een kerstavonddiner met thuiskok voor 8 personen, een barbecue, diverse dinercheques ter waarde van 200 euro en andere prijzen.

Alle steun is meegenomen

Jan Mulderij van Mulderij & Partners accountants en adviseurs: „Nu eet- en drinkgelegenheden hun deuren moeten sluiten vanwege aangescherpte maatregelen, is de situatie voor veel ondernemers nog uitzichtlozer geworden. Wij hebben niet de illusie dat we met deze actie de ondernemers kunnen ‘redden’, maar alle steun is meegenomen. Het is makkelijk gezegd dat een restauranthouder zijn of haar businessmodel moet aanpassen op de veranderende omstandigheden. De ontwikkelingen zijn echter onvoorspelbaar en de mogelijkheden zijn zeer beperkt. Wij willen graag iets doen om de lokale restaurants een hart onder de riem te steken.”
      
Vincent Kleine van merk- en marketingbureau Dappr: „Wij waren meteen enthousiast om samen met Mulderij & Partners deze actie op te pakken. Als Hoogeveense ondernemers zien wij ook bij onze relaties hoe moeilijk sommigen het hebben. Restaurants uit de gemeente Hoogeveen die vanwege coronamaatregelen de deuren moeten sluiten kunnen zich, uiteraard zonder kosten, aanmelden op www.helphorecahoogeveen.nl om een bijdrage te krijgen uit de opbrengst van de loterij. De opbrengst van de loterij komt volledig ten goede aan de deelnemende restaurants.”

Hart onder de riem

Beide ondernemers doen de oproep: „Bestel loten op www.helphorecahoogeveen.nl en steek lokale restaurants een hart onder de riem.”

Loten kosten 10 euro per stuk en zijn te bestellen op www.helphorecahoogeveen.nl

Kleine: „Een lot is een mooi Sinterklaascadeau of als extraatje om als werkgever aan je medewerkers te geven.”

Op vrijdag 18 december vindt de trekking plaats en worden de winnaars bekendgemaakt. „Wie weet geniet jij op kerstavond met je vrienden van een heerlijk kerstavonddiner bij jou thuis. Uiteraard kan de datum in overleg aangepast worden, bijvoorbeeld als dit qua coronamaatregelen nodig is.”

Deel dit bericht:

dappr.gemaakt

Everts Grond Weg Waterbouw

New Energy Coalition

KinderGordijnen

Omega

Omega

Woonvacature

woonvacature

Omexom

Omexom

Het Origineel

Blauwe Cross

Blauwe Cross

Zuidema Groep

Keizer Kliniek

Keizer

HZG

HZG

Goed Nieuws

Goed Nieuws makelaars

Mekander

Mekander

Waterontharder

Samen weg werken

Samen weg werken

Laude

Laude

De Wemmenhoeve

De Wemmen Hove

Lambertz & Visser

Visser

De Ooster

De Oostergast

Albarello

Albarello

Driewielfiets aanhanger

Fijnhout Drenthe

Uiterwijk Winkel Verzekeringen

Netwerk Zon

Holst dakbedekking

dappr.nieuws

Moed, lef en inspiratie vind je vaak in kleine, alledaagse dingen. We delen ze graag met je. Dit gebeurt er in de wereld van merk, marketing en online.