Mailing
De kracht van drukwerk
 

Promotie

De kracht van drukwerk

Men denkt dat tegenwoordig altijd alles online dient te gebeuren, waardoor er in de digitale wereld de kracht van drukwerk wordt vergeten. Een direct mailing, abri's, folder, bierviltje, catalogus of flyer zijn nog steeds krachtige communicatiemiddelen, wanneer de boodschap krachtig is en het design aanspreekt. Een aantrekkelijk design draagt bij aan het overbrengen van je verhaal. Daarom kijken we samen welke boodschap bij jouw merk past, zodat de merkbeleving zowel offline als online consistent is.

Niet alleen drukwerk

Promotie bestaat niet alleen uit drukwerk, maar ook hoe jij jezelf presenteert, waarbij je merkimago centraal staat. Denk hierbij aan een beurs, in- en exterieur van je bedrijfspand, reclame op je auto of merchandise. Jij wilt dat je imago opvalt, maar ook bij je (potentiële) klanten blijft hangen. In dat geval moet je bij dappr zijn, samen maken wij jouw uniek. 

dappr.gemaakt

Blauwe Cross

Blauwe Cross

Woonvacature

woonvacature

Omega

Omega

KinderGordijnen

Keizer

Keizer

Omexom

Omexom

Albarello

Albarello

Samen weg

Samen weg werken

HZG

HZG

Goed Nieuws

Goed Nieuws makelaars

Laude

Laude

De Wemmen

De Wemmen Hove

Visser

Visser

De Ooster

De Oostergast

Waterontharder

Mekander

Mekander

Driewielfiets aanhanger

Zuidema Groep

Fijnhout Drenthe

dappr.nieuws

Even een momentje voor jezelf? Lees dan onze stories voor inspiratie, om op de hoogte te blijven van innovaties en dappre verhalen.