Webbureau

Dappr is een full service webbureau met vestigingen in Groningen en Hoogeveen. Wij hebben een breed aanbod aan diensten (merk, marketing en online). Van SEO vriendelijke website tot DTP werkzaamheden en van creatief concept naar een responsive website design. 

We denken vanaf het begin mee met onze klanten. Dit start met een creatieve / kennismakingssessie, waaruit een strategie ontstaat. Op basis van de strategie worden pakkende concepten en sprekende ontwerpen gemaakt. Deze ontwerpen worden vervolgens doorgevoerd naar functionele graphics. Dat doen we zowel in WordPress als onze eigen CMS (Lisa). Uiteraard houden we rekening met de laatste technieken, het beeld, vindbaarheid en ranking in zoekmachines. 


Welke communicatie middelen behoren tot het webbureau

We nemen je mee in de stappen die we zetten, zodat je verzekerd bent dat het eindresultaat aan jouw verwachtingen voldoet. Zodra de website live is, begint het pas. Want hoe zorg je voor meer leads of omzet? Wij helpen je graag bij het bepalen van de juiste communicatiemiddelen, hetzij de contentstrategie, nieuwsbrieven en campagnes. 

toon lef. maak een keus

Je hebt vast een heleboel vragen. Twijfel niet langer en pak die telefoon, typ die e-mail of kom langs als je durft.

Bel ons

dappr. Merk
050 31 83 266

dappr. Marketing & Online
0528 260 631

Mail ons

Algemeen
info@dappr.nl

Support
support@dappr.nl

Bezoek ons

Helperpark 278-2
9723 ZA, Groningen

Van Limburg Stirumstraat 50
7901 AS Hoogeveen