Online
Webbureau
 

Webbureau

Dappr is een full service webbureau met vestigingen in Groningen en Hoogeveen. Wij hebben een breed aanbod aan diensten (merk, marketing en online). Van SEO vriendelijke website tot DTP werkzaamheden en van creatief concept naar een responsive website design. 

Creatieve sessie

We denken vanaf het begin mee met onze klanten. Dit start met een creatieve / kennismakingssessie, waaruit een strategie ontstaat. Op basis van de strategie worden pakkende concepten en sprekende ontwerpen gemaakt. Deze ontwerpen worden vervolgens doorgevoerd naar functionele graphics. Dat doen we zowel in WordPress als onze eigen CMS (Lisa). Uiteraard houden we rekening met de laatste technieken, het beeld, vindbaarheid en ranking in zoekmachines. 

Welke communicatie middelen behoren tot het webbureau

We nemen je mee in de stappen die we zetten, zodat je verzekerd bent dat het eindresultaat aan jouw verwachtingen voldoet. Zodra de website live is, begint het pas. Want hoe zorg je voor meer leads of omzet? Wij helpen je graag bij het bepalen van de juiste communicatiemiddelen, hetzij de contentstrategie, nieuwsbrieven en campagnes. 

dappr.gemaakt

Everts Grond Weg Waterbouw

New Energy Coalition

KinderGordijnen

Omega

Omega

Woonvacature

woonvacature

Omexom

Omexom

Het Origineel

Blauwe Cross

Blauwe Cross

Zuidema Groep

Keizer Kliniek

Keizer

HZG

HZG

Goed Nieuws

Goed Nieuws makelaars

Mekander

Mekander

Waterontharder

Samen weg werken

Samen weg werken

Laude

Laude

De Wemmenhoeve

De Wemmen Hove

Lambertz & Visser

Visser

De Ooster

De Oostergast

Albarello

Albarello

Driewielfiets aanhanger

Fijnhout Drenthe

Uiterwijk Winkel Verzekeringen

Netwerk Zon

Holst dakbedekking

dappr.nieuws

Even een momentje voor jezelf? Lees dan onze stories voor inspiratie, om op de hoogte te blijven van innovaties en dappre verhalen.