Wat kost een website?
 

Dit is een vraag die al snel gesteld wordt bij een kennismakingsgesprek of als er behoefte is aan verandering. Het is ook een vraag die niet zo maar te beantwoorden is. Vergelijk het met de vraag “Wat kost een auto?”. Als je deze vraag bij vier dealers neerlegt, krijg je vier verschillende bedragen terug. En daar zijn redenen voor.

Wat is het antwoord van dappr.?

Zoals gezegd zijn er verschillende redenen waardoor de ene site meer kost dan de andere. Net als bij een auto zal de offerte voor een Suzuki er anders uitzien dan die van Audi, en dan heb ik het nog niet eens over alle verschillende opties die mogelijk zijn. Vergelijken op hetzelfde niveau is dus heel belangrijk, maar vaak ook onmogelijk. Waar zit het hem dan in?

Welke variabelen bepalen de prijs?

Ten eerste of het maatwerk is. Als bedrijf vinden wij bij dappr dat je een eigen identiteit en product moet hebben. Dit betekent dat de website afgestemd wordt op jouw huisstijl, doelen en benodigde functionaliteiten. Dit bepalen we samen met jou in een gesprek waarbij besproken wordt wat de verwachtingen zijn en hoe wij je daarin verder kunnen helpen.

Ten tweede een uniek design. Bij dappr werken we niet met kant-en-klare templates. Ieder bedrijf is uniek en daar hoort een eigen design bij. Als je zelf nog niet weet wat je uit wilt stralen, kan dappr ook daar in ondersteunen door bijvoorbeeld een brandingtraject met je te doorlopen. Misschien is het wel hét moment om je identiteit of huisstijl te herzien! Dappr kan je daar bij helpen.

Ten derde de content. Kun  je veel zelf, of besteed je dat liever uit. Dappr kan de teksten voor je schrijven (op een zoekmachinevriendelijke manier), maar ook een fotograaf regelen voor het beste beeldmateriaal. Afbeeldingen zijn belangrijk voor de sfeer die een site moet uitstralen en voor het aanspreken van je doelgroep. Onderschat het belang van juiste content niet! Zeker ook omdat het je positie in de zoekresultaten van Google kan beinvloeden.

Ten vierde speelt regelgeving tegenwoordig ook een rol. Denk aan de AVG (Privacywetgeving) en de WCAG (Digitale Toegankelijkheid). We volgen alles op de voet en kunnen je daar in adviseren en er voor zorgen dat je website voldoet aan de wet.

Eigen cms of Wordpress?

Bij dappr gebruiken we graag ons zelf ontwikkelde cms om je website helemaal op maat neer te zetten. Mocht je echter een voorkeur hebben voor Wordpress (om welke reden dan ook), dan kunnen we ook daar mee aan de slag. Ook voor Wordpress-sites leveren we unieke designs.
En natuurlijk geven we een duidelijke instructie, zodat je de site zelf kunt beheren.
De hosting en domeinnaamregistratie regelen we ook voor je, zodat je alles bij één partij kunt onderbrengen en altijd weet waar je moet zijn voor vragen.

Kennismaken?

Wil je een keer koffie komen drinken en horen wat we voor je zouden kunnen betekenen? Bel ons of stuur het contactformulier in, zodat we contact met jou op kunnen nemen. 

Deel dit bericht:

dappr.gemaakt

Mondzorgcentrum Hoogeveen

Jobo Borstelfabriek

Jobo Borstelfabriek

Everts Grond Weg Waterbouw

New Energy Coalition

KinderGordijnen

Omega

Omega

Woonvacature

woonvacature

Omexom

Omexom

Het Origineel

Blauwe Cross

Blauwe Cross

Zuidema Groep

Keizer Kliniek

Keizer

HZG

HZG

Goed Nieuws

Goed Nieuws makelaars

Mekander

Mekander

Waterontharder

Samen weg werken

Samen weg werken

Laude

Laude

De Wemmenhoeve

De Wemmen Hove

Lambertz & Visser

Visser

De Ooster

De Oostergast

Albarello

Albarello

Driewielfiets aanhanger

Fijnhout Drenthe

Uiterwijk Winkel Verzekeringen

Netwerk Zon

Holst dakbedekking

dappr.nieuws

Moed, lef en inspiratie vind je vaak in kleine, alledaagse dingen. We delen ze graag met je. Dit gebeurt er in de wereld van merk, marketing en online.