Bij dappr werken we vanuit de richtlijnen van het RIVM, dat houdt in dat we waar mogelijk vanuit huis werken. We zijn normaal bereikbaar per e-mail en telefoon. We werken gewoon door aan alle merk, marketing en online vraagstukken die onze klanten bij ons neerleggen. Heb je zelf ook iets waar je over wilt sparren?
Neem dan direct contact met ons op!

case: Koops Koffieservice

case:
Koops

Koffieservice

online marketing
webdevelopment en webdesign

Werk uit handen nemen

Online ontzorgen en online werk uit handen nemen was een grote wens van Koops Koffieservice. Daarnaast moest zowel de particuliere als zakelijke consument, voornamelijk regionaal, Koops Koffieservice online weten te vinden.

Nieuwe webshop en design

Zowel de techniek als het design hebben wij geheel vernieuwd voor koopskoffie.nl. Met wireframes maakten we een eerste opzet van het design om de 'vaste items' te verdelen in het nieuwe ontwerp. De wireframes werden vervolgens vertaald naar een warm design voor onder andere de homepage, productenoverzichtpagina en productdetailpagina.

Online marketing

Vooraf hebben wij met Koops Koffieservice bepaald waar de focus mag komen te liggen; huidige content optimaliseren, nieuwe content creëren, het actueel houden van nieuws op de website en op social media zoals Facebook. Hierop aansluitend zijn wij gestart met adverteren op Google Ads. Je vindt dan ook regelmatig één van onze marketeers op locatie aan het werk bij Koops Koffieservice.

zij zijn al dappr.

Jouw uitdaging is onze inspiratie. Samen gaan we voor het beste resultaat. Deze klanten hebben het lef om ervoor te gaan

mis nix, volg ons

toon lef. maak een keus

Je hebt vast een heleboel vragen. Twijfel niet langer en pak die telefoon, typ die e-mail of kom langs als je durft.

Bel ons

dappr. Merk
050 31 83 266

dappr. Marketing & Online
0528 260 631

Mail ons

Algemeen
info@dappr.nl

Support
support@dappr.nl

Bezoek ons

Helperpark 278-2
9723 ZA, Groningen

Van Limburg Stirumstraat 50
7901 AS Hoogeveen