Online
Analyseren en vervolg stappen
 

Analyses geven richting aan de toekomst

Dat data de doorslag geeft voor vervolgstappen klinkt voor jou vast niet onbekend. Toch wordt dit vaak vergeten. Velen voeren een campagne uit, zijn tevreden met de resultaten en doen er volgens niets mee. Door continu te analyseren leg je kansen en bedreigingen bloot en vormt dit vervolgens een essentieel onderdeel voor de optimale inzet van media. 

 

Het verkrijgen van nieuwe inzichten

Voordat wij een campagne starten, analyseren wij de huidige situatie en verkrijgen daardoor nieuwe inzichten. Vervolgens verzamelen wij deze data, bepalen een (nieuwe) strategie met de daarbij behorende communicatiemiddelen. Zo kunnen wij samen met jou inspelen op de situatie. 

Rapportages met data studio

Voeren wij de marketing voor je uit? Dan krijg je wekelijks, maandelijks of driemaandelijks een rapportage van ons vanuit Data Studio. Hierin kan je o.a. zien hoe je bezoekersaantallen het doen, welk medium voor de meeste traffic zorgt en welke conversie je hebt behaald. Wij kunnen de rapportages dusdanig inrichten dat alle gewenst informatie inzichtelijk is.

dappr.gemaakt

Blauwe Cross

Blauwe Cross

Woonvacature

woonvacature

Omega

Omega

KinderGordijnen

Keizer

Keizer

Omexom

Omexom

Albarello

Albarello

Samen weg

Samen weg werken

HZG

HZG

Goed Nieuws

Goed Nieuws makelaars

Laude

Laude

De Wemmen

De Wemmen Hove

Visser

Visser

De Ooster

De Oostergast

Waterontharder

Mekander

Mekander

Driewielfiets aanhanger

Zuidema Groep

Fijnhout Drenthe

dappr.nieuws

Even een momentje voor jezelf? Lees dan onze stories voor inspiratie, om op de hoogte te blijven van innovaties en dappre verhalen.