dappr b.v

case: Everts Grond Weg Waterbouw

SEO, contentplan
webdesign en webdevelopment

Evert en zijn team richten zich op het aannemen van projecten en het verhuren van grondverzetmachines, zowel met als zonder machinist. Intussen zijn ze bekend in Loosdrecht en omstreken. Door de snelle groei van de afgelopen jaren, is zijn team in staat om snel en efficiënt te werken. 

Evert Grond Weg en Waterwerken is al jaren klant bij ons. De eerste website dateert uit 2014, tijd voor wat nieuws!
 

Doel van de site

Met Evert en ons eigen team gingen we om de tafel om de doelen te bepalen. Want zonder specifiek doel, kon er geen website gebouwd worden. Daaruit kwam naar voren dat ‘onder de aandacht brengen van specifieke diensten en machines’ het belangrijkste doel is. Waarbij het mogelijk is om de technische specificaties van alle machines te bekijken en waarbij het mogelijk is om grondwerkmachines te huren met en zonder machinist. De drempel om contact op te nemen moest lager en eenvoudiger zijn. Zo gezegd zo geschiedt, met uiteindelijk een prachtig resultaat. 

Een nieuw design en een nieuw CMS

Om een goed beeld te krijgen van de diensten, projecten en producten zijn deze met behulp van foto’s vastgelegd. De machines en diensten zijn eenvoudig via de website te reserveren! En via de vernieuwde backend eenvoudig te beheren en toe te voegen. Per mail ontvangt zowel de klant als Evert een bericht van het gewenste product of dienst. Zodat een afspraak vervolgens vastgelegd kan worden. 

Content

Omdat het WP CMS eenvoudig te bedienen is, heeft de klant in eerste instantie besloten de website zelfstandig te vullen. ‘Voor de zomer klaar gaat wel lukken toch?’, was de eerste insteek. Technisch vanuit ons geen probleem, maar het vullen van een website is altijd een tijdrovende en onderschatte klus. Het schrijven van een pakkende tekst, die vervolgens door zoekmachines wordt opgepakt, is een vak apart. Tot die conclusie kwam Evert ook en zette het dappr.team aan het werk. Een groot aantal teksten hebben we aangevuld en zelfs geschreven. Voorzien van goede meta omschrijving, tabtitels en de juiste kopteksten, zodat Everts GWW (straks) in alle zoekresultaten beter naar voren komt. 
 

dappr.contact
Bel ons
dappr. Merk
050 31 83 266

dappr. Marketing & Online
0528 260 631
Mail ons
Algemeen
info@dappr.nl

Support
info@dappr.nl
Bezoek ons
Helperpark 278-5
9723 ZA, Groningen

Van Limburg Stirumstraat 50
7901 AS, Hoogeveen
dappr.contact

dappr.nieuws

Moed, lef en inspiratie vind je vaak in kleine, alledaagse dingen. We delen ze graag met je. Dit gebeurt er in de wereld van merk, marketing en online.