dappr b.v

case: Holst dakbedekking

Web app

Een web app op maat

Met de app kan je overal online werken. Eenvoudig in gebruik met eigen werkwijze. Werkt op smartphone, tablet en desktop.

Voor Holst Dakbedekkingen hebben we een web app gemaakt die gebruikt wordt voor het uitvoeren van dakinspecties. De inspecteurs van Holst kunnen op locatie snel en eenvoudig met een tablet één of meerdere dakinspecties maken. Het is een op maat gemaakte app in ons eigen cms LISA, waarbij middels een gebruiksvriendelijke interface een zeer gedetailleerde inspectie kan worden gemaakt. Foto’s worden gemaakt, geupload, details worden ingevuld en direct veilig opgeslagen. Na de inspectie wordt een rapport gegenereerd. Zodra de volledige inspectie is afgerond wordt de gegenereerde pdf van het rapport naar kantoor gestuurd zodat de collega daar het advies en de offerte naar de klant te sturen. Inspecties kunnen indien nodig altijd uitgebreid worden met bijvoorbeeld extra dakvlakken. Het rapport kan na de inspectie op de desktop of tablet nog worden aangepast. 

Met ons custom management systeem (CMS) maken wij de data beheersbaar en ondersteunen we de workflow. En maakt snel, slim en efficiënt werken mogelijk!

Dappr ontwikkelt web apps voor iOS en Android.

Ook ideeën over of wensen voor een web app? Vul het contactformulier, mail ons of bel 0528 260 2631

dappr.contact
Bel ons
dappr. Merk
050 31 83 266

dappr. Marketing & Online
0528 260 631
Mail ons
Algemeen
info@dappr.nl

Support
info@dappr.nl
Bezoek ons
Helperpark 278-5
9723 ZA, Groningen

Van Limburg Stirumstraat 50
7901 AS, Hoogeveen
dappr.contact

dappr.nieuws

Moed, lef en inspiratie vind je vaak in kleine, alledaagse dingen. We delen ze graag met je. Dit gebeurt er in de wereld van merk, marketing en online.