case: Laude

case:
Laude

Huisstijl, logo
Online websitestrategie
Webdevelopment en webdesign

Laude is een begrip in de wereld van kaasmaken. Ruim 50 jaar geleden is gestart met het ontwerpen en produceren van kaasvormen. Onmisbaar bij de productie van harde en semi-harde kazen. De excellente, hightech kaasvormen van Laude, vrijwel uitsluitend maatwerk, garanderen een probleemloos productieproces en voldoen vaak als enige, meestal als beste aan de steeds strengere eisen die

De behoefte aan een nieuwe website was de start van een samenwerking met Dappr.

Positionering

Voordat we zijn begonnen met het ontwerp voor een nieuwe website heeft Dappr geadviseerd om eerst aandacht te geven aan de positionering, het merk-uiterlijk en een online-/websitestrategie voordat er een ontwerp wordt gemaakt voor een nieuwe website.

Ons inziens noodzakelijk om uiteindelijk ook een website te kunnen ontwikkelen die actief bijdraagt aan de eigen gestelde doelen en ambities. Maar ook voldoet aan hetgeen de markt van de wereldmarktleider mag verwachten.

 

Excellence in cheesemoulding

Het voortraject resulteerde in een nieuw merkmanifest, de propositie ‘Excellence in cheesemoulding’, een aangescherpte en verder uitgewerkte huisstijl en een online/-websitestrategie waarin vooraf belangrijke keuzes zijn gemaakt. Laatstgenoemde was sturend voor zowel design, techniek en content van de nieuwe site, alsmede de operationele online marketing met de nieuwe website als ‘spin in het web’. 

Cheesemaking secrets

Naast realisatie van ook een nieuwe corporate brochure, bedacht Dappr de zogenaamde ‘Cheesemaking secrets’; verhalen over en met haar eindklanten die op de website en online gedeeld en gepromoot worden. Ondanks het ontbreken van regelmatig interessant nieuws om te delen, een concept voor storytelling waarmee ze op subtiele wijze haar positie van wereldmarktleider wel regelmatig actief en zichtbaar kan uitdragen en bevestigen. 

toon lef. maak een keus

Je hebt vast een heleboel vragen. Twijfel niet langer en pak die telefoon, typ die e-mail of kom langs als je durft.

Bel ons

dappr. Merk
050 31 83 266

dappr. Marketing & Online
0528 260 631

Mail ons

Algemeen
info@dappr.nl

Support
support@dappr.nl

Bezoek ons

Helperpark 278-2
9723 ZA, Groningen

Van Limburg Stirumstraat 50
7901 AS Hoogeveen