case: De Wemmen hoeve

case:
De Wemmen

hoeve

design en ontwikkeling website

De wens van De Wemmenhoeve

‘Het complete plaatje mag wel wat meer naar voren komen op de nieuwe website’, was de wens van De Wemmenhoeve. Dat hoef je ons maar één keer te zeggen, dus we zijn gelijk aan de slag gegaan met de doelgroep. Voor wie is deze - toch wel bijzondere – groepsaccommodatie interessant? Kijk zelf maar eens, dan zie je het direct op dewemmenhoeve.nl
 

Webdesign met het goede gevoel

Het webdesign hebben we aangepast aan de doelgroep, zodat we deze optimaal aanspreken. Met beeld, vorm en kleur komt het goede gevoel van De Wemmenhoeve beter tot zijn recht. Het gebruik van meer kleur straalt de juiste sfeer uit, passend bij ondernemende en actieve gezelschappen die zich hier welkom zullen voelen. De sprekende foto's van actieve mensen, maakt het geheel helemaal af.

 

Ontwikkeling website

Zodoende realiseerden we een nieuwe website met responsive design De nadruk is gelegd op alle faciliteiten en activiteiten die De Wemmenhoeve en de omgeving te bieden hebben. We hebben daarnaast een reserveringsmodule toegevoegd, waarin de boekende gast gelijk kan zien of de accommodatie nog beschikbaar is. De nieuwe website sluit beter aan bij wat de doelgroep belangrijk vindt, zet de beleving centraal en maakt reserveren eenvoudig.
 

Positieve reviews

De positieve feedback die De Wemmenhoeve heeft verzameld, kreeg ook een duidelijke plek op de nieuwe website. "Een hele fijne accommodatie", zo oordeelt de gast die een verblijf bij De Wemmenhoeve heeft mogen ervaren. De consument van tegenwoordig wil graag weten wat hij kan verwachten als hij ergens geld aan uitgeeft. De ervaringen van anderen zijn dan ook heel belangrijk bij het maken van keuzes, want keuze is er volop! Het mooie cijfer van de bekende reviewwebsite Zoover staat dan ook prominent op de homepage.
 

toon lef. maak een keus

Je hebt vast een heleboel vragen. Twijfel niet langer en pak die telefoon, typ die e-mail of kom langs als je durft.

Bel ons

dappr. Merk
050 31 83 266

dappr. Marketing & Online
0528 260 631

Mail ons

Algemeen
info@dappr.nl

Support
support@dappr.nl

Bezoek ons

Helperpark 278-2
9723 ZA, Groningen

Van Limburg Stirumstraat 50
7901 AS Hoogeveen