case: Nieuw Blauwe Cross

case:
Blauwe Cross

Campagne

Timmerman is als dealer van New Holland en Case-Ih tractoren en Hitachi grondverzetmachines met 6 vestigingen in de provincies Overijssel en Flevoland een belangrijke regionale speler inzake landbouwmechanisatie en grondverzet.

In 2017 organiseerde Timmerman voor het eerst de zogenaamde Blauwe Cross

Een evenement waarbij een karavaan van tractoren, mechanisatie werktuigen en grondverzetmachines van vestiging naar vestiging trekt en waarbij er in elke vestiging primeurs worden gepresenteerd en acties zijn.

Na het nog beperkt gepromote succes in 2017, was er voor de 2e editie behoefte aan meer zichtbare en professionele communicatie in aanloop naar en rondom dit event.

Dappr, al werkzaam voor -zusterbedrijf en importeur/dealer van diverse merken landbouwmachines- Zonna in Beilen en Boekel, ontwikkeld daartoe zowel een nieuw campagne-beeld als veel verschillende communicatiemiddelen; van direct mail tot actie-sticker, van beachflags tot social posts en visuals. 

Het werd een nog groter succes dan de eerste editie. Met veel positieve reacties, mensen langs de route, media-aandacht en concrete sales.

De voorbereidingen voor een 3e editie in 2021 zijn alweer voorzichtig gestart…

toon lef. maak een keus

Je hebt vast een heleboel vragen. Twijfel niet langer en pak die telefoon, typ die e-mail of kom langs als je durft.

Bel ons

dappr. Merk
050 31 83 266

dappr. Marketing & Online
0528 260 631

Mail ons

Algemeen
info@dappr.nl

Support
support@dappr.nl

Bezoek ons

Helperpark 278-2
9723 ZA, Groningen

Van Limburg Stirumstraat 50
7901 AS Hoogeveen