case: Nieuw Omega water

case:
Omega

water

Huisstijl en strategie
Online marketing
Webdesign en webdevelopment

Best Water Choice (BWC) in Ruinen was ruim 30 jaar geleden pionier in Nederland met een compacte waterontharder voor thuis. Aanvankelijk met een Amerikaans product, dat echter al snel werd vervangen door een zelf ontwikkeld product, optimaal afgestemd op de Nederlandse consument. Resulterend in misschien wel de beste waterontharder die er sindsdien te koop is. 

BWC verkoopt en installeert waterontharders voor zowel particuliere als zakelijke klanten, 

Het grote potentieel van het eigen product in een groeimarkt, de toenemende aandacht voor duurzame oplossingen en een nieuwe eigenaar/directie was de aanleiding om een volgende stap te zetten.

Dappr adviseerde om het bedrijfsmerk BWC, waaronder alles werd vermarkt, los te koppelen van het belangrijkste product waterontharder. Waarvoor op dat moment de naam Omega slechts als type-aanduiding werd gebruikt. De eigen waterontharder dan ook als premium consumentenmerk te gaan positioneren onder de merknaam Omega. 

Samen met Dappr is daartoe een merktraject doorlopen. Eerst resulterend in een eigen positionering, nieuw merkuiterlijk en communicatie-strategie voor Omega waterontharders. Van waaruit zowel on- als offline middelen zijn ontwikkeld en actief online marketing wordt ingezet. Waarmee vol ingezet wordt op groei en alsnog actiever de strijd wordt aangegaan met de belangrijkste ‘concurrent’-merken.

Omdat BWC meer producten en ambities heeft en vanwege de succesvolle lancering van Omega, is Dappr inmiddels ook betrokken bij divers andere (merk)trajecten, om verdere groei te gaan realiseren. 

toon lef. maak een keus

Je hebt vast een heleboel vragen. Twijfel niet langer en pak die telefoon, typ die e-mail of kom langs als je durft.

Bel ons

dappr. Merk
050 31 83 266

dappr. Marketing & Online
0528 260 631

Mail ons

Algemeen
info@dappr.nl

Support
support@dappr.nl

Bezoek ons

Helperpark 278-2
9723 ZA, Groningen

Van Limburg Stirumstraat 50
7901 AS Hoogeveen