dappr b.v
Blauwe Cross

case: Blauwe Cross

Campagne

Wat is Blauwe Cross

De Blauwe Cross is een evenement dat georganiseerd wordt door Timmerman. Timmerman BV is o.a. dealer van New Holland en Case IH. Dit is een evenement waarbij een karavaan van tractoren, mechanische werktuigen en grondverzetmachines van de ene vestiging naar de andere vestiging rijden.

Blauwe Cross
Blauwe Cross

Landingspagina 

Voor Timmerman BV hebben wij een speciale landingspagina gemaakt waarop bezoekers de laatste informatie kunnen vinden omtrent het event. Met behulp van het vertrouwde Blauw Cross logo en een impressie aan foto’s, geeft de pagina al duidelijk weer wat de bezoeker kan/kon verwachten. 

Flyers, mailing en social posts

Voorafgaand aan het event hebben wij de nodige DTP werkzaamheden uitgevoerd, waaronder het maken van een flyer, mailing en de vooraankondiging in social posts. Tijdens het event zijn er nog leuke posters uitgedeeld waarop de “Blue Vibe’ Blauwe Cross special tractor zichtbaar is. 

Spandoeken

Vorig jaar kon het evenement helaas niet plaatsvinden vanwege Corona. Gelukkig kan/kon dit jaar wel plaatsvinden met behulp van de 1,5 meter melding op spandoeken. Niet alleen hebben we 1,5 meter spandoeken laten drukken, maar ook een stukje branding voor tijdens de tractor parade. 

Blauwe Cross 2022

Wat 2022 ons gaat brengen weten we nog niet, maar na het succes van 2019 en 2021, staan er voor 2022 ook weer leuke activiteiten op de planning. Dat geldt niet alleen voor de Blauwe Cross, maar ook andere merk, marketing en online werkzaamheden voor Timmerman BV. 

dappr.contact
Bel ons
dappr. Merk
050 31 83 266

dappr. Marketing & Online
0528 260 631
Mail ons
Algemeen
info@dappr.nl

Support
info@dappr.nl
Bezoek ons
Helperpark 278-5
9723 ZA, Groningen

Van Limburg Stirumstraat 50
7901 AS, Hoogeveen
dappr.contact

dappr.nieuws

Moed, lef en inspiratie vind je vaak in kleine, alledaagse dingen. We delen ze graag met je. Dit gebeurt er in de wereld van merk, marketing en online.