Bij dappr werken we vanuit de richtlijnen van het RIVM, dat houdt in dat we waar mogelijk vanuit huis werken. We zijn normaal bereikbaar per e-mail en telefoon. We werken gewoon door aan alle merk, marketing en online vraagstukken die onze klanten bij ons neerleggen. Heb je zelf ook iets waar je over wilt sparren?
Neem dan direct contact met ons op!

case: Nieuw Omexom Powerupdate

case:
Omexom

Powerupdate

Communicatiestrategie en concept
Online marketing en promotiemiddelen
E-magazine

Powerupdate

Een voor velen minder bekende merknaam, maar grote speler in de internationale wereld van de Hoogspanning. Omexom is een van de merken van het Franse conglomeraat Vinci Energies, waartoe ook merken als Axians en Actemium behoren. Door de impact van de energietransitie verandert de energiemarkt snel en ingrijpend. Voor Omexom aanleiding ook te veranderen, in 2018 resulterend in een internationale herpositionering en nieuw geformuleerde ambitie: ‘Delivering on the promise of the energytransition’. Oplossingen biedend voor alle spelers die elektriciteit opwekken, transformeren en distribueren; smart cities, verlichtingsnetwerken, e-mobility en microgrids.

Empowering possibilities

Voor Nederland vertaalde dappr die ambitie naar het communicatiethema Empowering possibilities. Aangevend dat Omexom haar klanten in staat stelt de vruchten te plukken van de energietransitie. Door als flexibele en netwerkgeoriënteerde organisatie te zoeken naar de beste oplossing voor elk specifiek probleem. Richting arbeidsmarkt mensen de mogelijkheid biedend hun talenten te ontwikkelen en te benutten. Als belangrijkste interne en externe communicatiemiddel bedacht en ontwikkelde Dappr de PowerUpdate. Een regelmatig verschijnend e-magazine gericht op klanten, partners, medewerkers en toekomstig medewerkers van Omexom in Nederland.

Elke editie, grotendeels door Dappr gerealiseerd, brengt verhalen volgens een vaste redactionele formule, veelal vanuit een thema. Elke Powerupdate wordt via e-mail nieuwsbrieven aangekondigd en via social posts online gepromoot. Met als doel de PowerUpdate tot een onmisbaar medium te maken voor een groeiende groep direct of indirect bij de energietransitie betrokkenen. Met alle positieve spinoff voor het merk Omexom als afzender.

zij zijn al dappr.

Jouw uitdaging is onze inspiratie. Samen gaan we voor het beste resultaat. Deze klanten hebben het lef om ervoor te gaan

mis nix, volg ons

toon lef. maak een keus

Je hebt vast een heleboel vragen. Twijfel niet langer en pak die telefoon, typ die e-mail of kom langs als je durft.

Bel ons

dappr. Merk
050 31 83 266

dappr. Marketing & Online
0528 260 631

Mail ons

Algemeen
info@dappr.nl

Support
support@dappr.nl

Bezoek ons

Helperpark 278-2
9723 ZA, Groningen

Van Limburg Stirumstraat 50
7901 AS Hoogeveen