case: Goed Nieuws makelaars

Goednieuws

case:
Goed Nieuws

makelaars

Huisstijl, logo en webdesign
Webdevelopment en koppelingen

Makelaars met een missie

Dat is pas lef hebben: een nieuwe manier introduceren om woningen online te verkopen. Goed Nieuws makelaars durfde het aan. Zij ontwikkelden een online veilingsysteem voor de woningmarkt waarbij kopers en verkopers 100% inzicht in het verkoopproces hebben. Wij ontwierpen de complete website met veilingsysteem waarbij wij samen met de opdrachtgever ook het logo en de huisstijl hebben ontwikkeld. Het veilingconcept en de voordelen hiervan moesten goed naar voren komen. Het resultaat is een responsive website die helder en overzichtelijk is voor elke bezoeker.

Duidelijke werkwijze

Bij een nieuwe verkoopmethode willen klanten natuurlijk precies weten hoe het werkt. Daarom heeft de werkwijze van Goed Nieuws Makelaars een prominente plek op de homepage gekregen. De 9 verschillende fases in het proces zijn overzichtelijk en duidelijk weergegeven. Je kunt doorklikken naar meer inhoudelijke uitleg en eenvoudig bladeren naar de volgende of vorige fase in het proces.

Eenvoudig op je droomhuis bieden

In plaats van de traditionele verkoopmethode heeft Goed Nieuws Makelaars gewerkt aan een nieuw systeem waarin kostenbewustzijn, duidelijkheid, kwaliteit én overzicht sterk zijn verbeterd. Met het unieke online veilingconcept voor woningen kunnen kopers eenvoudig op hun droomhuis bieden met de biedbutton én kunnen verkopers zonder opstartkosten hun woning aanbieden. Wie als koper na 14 dagen het hoogste bod heeft geboden, koopt het huis. Samen met de vele andere technische mogelijkheden is deze website uniek in uiterlijk en concept.

Persoonlijk account

Wil je meer informatie over de huizen? Maak dan een persoonlijk account aan in het inloggedeelte van Goed Nieuws Makelaars. Hier download je bijvoorbeeld het bouwrapport, lijst van zaken, kadastraal uittreksel en plattegronden van de diverse woningen. Dankzij het gratis, persoonlijke account word je op hoogte gehouden van de verschillende veilingen en breng je uiteindelijk een bod uit op jouw droomhuis. Kom je er niet uit? Dan kan je altijd contact opnemen met de contact button die op elke pagina terug komt. Hiermee wil Goed Nieuws Makelaars op een professionele manier een full service dienstverlening aanbieden zonder opstartkosten en courtage. Ervaar het zelf op goednieuwsmakelaars.nl

toon lef. maak een keus

Je hebt vast een heleboel vragen. Twijfel niet langer en pak die telefoon, typ die e-mail of kom langs als je durft.

Bel ons

dappr. Merk
050 31 83 266

dappr. Marketing & Online
0528 260 631

Mail ons

Algemeen
info@dappr.nl

Support
support@dappr.nl

Bezoek ons

Helperpark 278-2
9723 ZA, Groningen

Van Limburg Stirumstraat 50
7901 AS Hoogeveen