case: Nieuw Blauwe Cross 2021

Blauwe Cross 2021

case:
Blauwe Cross

2021

Drukwerk
Social Media
Website

Wat is Blauwe Cross

De Blauwe Cross is een evenement dat georganiseerd wordt door Timmerman. Timmerman BV is o.a. dealer van New Holland en Case IH. Dit is een evenement waarbij een karavaan van tractoren, mechanische werktuigen en grondverzetmachines van de ene vestiging naar de andere vestiging rijden.

Landingspagina 

Voor Timmerman BV hebben wij een speciale landingspagina gemaakt waarop bezoekers de laatste informatie kunnen vinden omtrent het event. Met behulp van het vertrouwde Blauw Cross logo en een impressie aan foto’s, geeft de pagina al duidelijk weer wat de bezoeker kan/kon verwachten. 
 

Blauwe Cross 2021
Blauwe Cross
Blauwe Cross

Flyers, mailing en social posts

Voorafgaand aan het event hebben wij de nodige DTP werkzaamheden uitgevoerd, waaronder het maken van een flyer, mailing en de vooraankondiging in social posts. Tijdens het event zijn er nog leuke posters uitgedeeld waarop de “Blue Vibe’ Blauwe Cross special tractor zichtbaar is. 

Spandoeken

Vorig jaar kon het evenement helaas niet plaatsvinden vanwege Corona. Gelukkig kan/kon dit jaar wel plaatsvinden met behulp van de 1,5 meter melding op spandoeken. Niet alleen hebben we 1,5 meter spandoeken laten drukken, maar ook een stukje branding voor tijdens de tractor parade. 

Blauwe Cross 2022

Wat 2022 ons gaat brengen weten we nog niet, maar na het succes van 2019 en 2021, staan er voor 2022 ook weer leuke activiteiten op de planning. Dat geldt niet alleen voor de Blauwe Cross, maar ook andere merk, marketing en online werkzaamheden voor Timmerman BV. 

toon lef. maak een keus

Je hebt vast een heleboel vragen. Twijfel niet langer en pak die telefoon, typ die e-mail of kom langs als je durft.

Bel ons

dappr. Merk
050 31 83 266

dappr. Marketing & Online
0528 260 631

Mail ons

Algemeen
info@dappr.nl

Support
support@dappr.nl

Bezoek ons

Helperpark 278-2
9723 ZA, Groningen

Van Limburg Stirumstraat 50
7901 AS Hoogeveen