Bij dappr werken we vanuit de richtlijnen van het RIVM, dat houdt in dat we waar mogelijk vanuit huis werken. We zijn normaal bereikbaar per e-mail en telefoon. We werken gewoon door aan alle merk, marketing en online vraagstukken die onze klanten bij ons neerleggen. Heb je zelf ook iets waar je over wilt sparren?
Neem dan direct contact met ons op!

Nieuwe medewerkers Dappr

Nieuwe naam. Nieuwe website. Nieuwe medewerkers.

We zijn Dappr. Daar horen natuurlijk ook Dappr medewerkers bij. Wij stellen dan ook graag onze nieuwe medewerkers even voor.

Overal met kop en schouders bovenuit steken

Kim is onze nieuwe Online Marketeer. Vol ideeën zal zij deze functie bekleden met de uitspraak “You must do the things you think you cannot do” van Eleanor Roosevelt in gedachten. Op de vraag welk dier zij Dappr vindt en waarom zegt ze het volgende:

“Een giraffe is een dappr dier. Ze steken overal, letterlijk, met kop en schouders bovenuit. En ondanks hun kwetsbaarheid kunnen ze toch een stevige trap uitdelen als ze in gevaar zijn.”

Hij zet zijn tanden erin

Onze nieuwe developer is Martijn. Onder het motto “Zeker, dat kan geregeld worden” zal hij zijn taken bij development uitvoeren. Het Dappr dier van Martijn is een hond.

“Een hond is veelzijdig, past zich snel aan en kan op verschillende vlakken van dienst zijn. Een hond is niet bang om ergens zijn tanden in te zetten: hij pusht zichzelf en gaat er helemaal voor om zijn doel te halen.”

Groot, sterk, slim, trouw en kwetsbaar

Dat is onze administratief medewerker Klaas. Tenminste dat is wat hij antwoordde op de vraag welk dier hij dappr vindt, de olifant. Zijn dappr uitspraak is “Stel niet uit tot morgen wat je vandaag kunt doen.”

dappr. nieuws

Moed, lef en inspiratie vind je vaak in kleine, alledaagse dingen. We delen ze graag met je. Dit gebeurt er in de wereld van merk, marketing en online.

toon lef. maak een keus

Je hebt vast een heleboel vragen. Twijfel niet langer en pak die telefoon, typ die e-mail of kom langs als je durft.

Bel ons

dappr. Merk
050 31 83 266

dappr. Marketing & Online
0528 260 631

Mail ons

Algemeen
info@dappr.nl

Support
support@dappr.nl

Bezoek ons

Helperpark 278-2
9723 ZA, Groningen

Van Limburg Stirumstraat 50
7901 AS Hoogeveen